Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#23501

NA A Bus Stop  (2017)

dráma | romantikus

A film története szerint Russel új a városban, de egy napon rászánja magát, és elmegy egy randira egy másik férfival, aminek következtében megváltozik az élete... több»

#23502

akció

A film története szerint egy visszavonult különleges katonát sikerül visszacsábítani a kötelékbe egy utolsó akció kedvéért. A motiváció nem is kicsi, meg kell mentenie a lányát,... több»

#23503

dokumentum

A megözvegyült idősödő Pereira egy „független” újság kulturális rovatszerkesztője kibújva csigaházából érzékeli a Salazar éra kezdeti éveiben a környező világ változásait. több»

Rendező: Tom Mustill

Szereplők: Mark Evans

Shi Dun Ci Ke
#23504

akció

A film cselekménye néhány bérgyilkos és az eltűnt arany körül bonyolódik.

#23505

NA Trans Youth  (2017)

dokumentum

A dokumentumfilm néhány austini transznemű fiatalt mutat be.

Rendező: Rebecca Adler

#23506

NA Intrinsecus  (2017)

(1)

rövidfilm | thriller

Két jóbarát vitája egy hotelszobában, amely során kiderül, hogy a történetek és az emlékek nem ugyanazt a verziót mondják el a közelmúlt eseményeiről.

Kalácsok, piték, sütik - Húsvéti varázslat Európában
#23507

dokumentum

Milyen ételekkel ünneplik a húsvétot, Krisztus feltámadását Németországban, az Elba partján, Lengyelországban, Ausztriában, Szlovéniában vagy Olaszországban? Melyek a... több»

Klasszikus mesék - A kiskondás
#23508

családi

Augustin herceg nagyon szegény birodalmat örökölt édesapjától. Édesanyja tanácsára gazdag feleséget keres, így jut el a császár elkényeztetett lányához. Victoria hercegkisasszony... több»

#23509

játékfilm

A film egy kisfiú addigi életének legfontosabb óráit mutatja be, néhány évvel a háború után. Családja más, mint a többi, valamiféle keserves csend lengi körül mindennapjaikat. Nem... több»

Rendező: Borbás Dávid

#23510

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

#23511

NA Penance  (2017)

dráma | horror | krimi

San Diego városát egy sorozatgyilkos tartja rettegésben, akit csak Inferno Killer néven ismernek. A gyilkos kegyetlenül megkínozza áldozatait, méghozzá az áldozat bűneinek megfelelően... több»

A nagy migráció
#23512

dokumentum

Ben Fogle a tanzániai Serengeti-fennsíkra utazik és a Masai Marára. Ezek az ikonikus célállomások adnak otthont a Föld egyik legrendkívülibb természeti látványosságának, a nagy... több»

Kakehashi: A Portrait of Chef Nobuo Fukuda
#23513

Egy japán séf portréja, aki konyhaművészetével összeköti Japánt és a világ többi részét. több»

#23514

NA Abysmal  (2019)

horror

A film története szerint valamilyen természetes gáz szivárog a mélyből az erdőbe, ahol vérengző szörnyekké változtatja a vadakat. Egy természetvédő és tini barátja éppen a... több»

#23515

dráma

A film története szerint egy New York-i tinédzser élete egycsapásra megváltozik a szeptember 11-i terrortámadást követően. Az iraki háborún való elmélkedés egyfajta spirituális... több»

Rendező: Sean Stone

#23516

dokumentum | életrajzi

Pablo Picasso a történelem egyik legmegbecsültebb művésze. Mégis, mi vezette őt ilyen elismeréshez? Évekig figyelmen kívül hagyták meghatározó élményeinek jelentőségét – az... több»

#23517

dráma | életrajzi

Lino Zani, egy fiatalos síoktató és hegymászó családjával egy hangulatos hüttét vezet egy hágónál. Az ellene elkövetett merényletet követően a 61 éves II. János Pál pápa... több»