Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24481

dráma | krimi

A cukrászként dolgozó Helena hidegvérrel meggyilkol minden olyan partnert, aki nem felel meg az ő elképzelésének az odaadó és hűséges férjről. Miután vőlegénye meghal az oltár... több»

#24482

47 Dobogó kövek  (2010)

(1)

vígjáték

Egy debreceni fiatalokból álló, öt tagú baráti társaság szíve-lelke és központi figurája Patrik és Félix, akik gyerekkori jóbarátok. Félix egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik... több»

Miután megnéztem, egy ideig gondolkodtam, hogy mi is lenne a megfelelő szó erre a filmre, aztán egyszer csak beugrott; olyan tingli-tangli. Voltak benne jó poénok, és a történet se lett volna olyan rossz, hogyha nem tudom... Talán tapasztaltabbak lehettek volna a színészek? A... több»
#24483

47 The 4th  (2016)

vígjáték

Egy lakótárs grillpartit szervez, ami teljes katasztrófába torkollik. több»

#24484

dráma | horror | misztikus | thriller

Egy egyedülálló apa mindent megtesz, hogy megmentse vérzékenységben szenvedő fiát, akit megfertőzött egy vámpír vére. több»

#24485

horror | romantikus | thriller

Hogy túléljenek, két testvér, akik egy barlangban élnek, kénytelenek emberhússal táplálkozni. A nagyobbik még reménykedik, hogy egy nap apjuk visszatér, és együtt visszatérnhetnek a... több»

#24486

vígjáték

Netflix

Egy szingli, független nő a testvére esküvőjét tervezi. A menyasszony testvére segít neki a feladatban. több»

Igyekszik vicces lenni, de nem az. A színészek próbálkozásai szánalmasak. Nem ajánlom.
#24487

horror

Bernardo temetkezési vállalkozó, a munkája azonban túlságosan is összefonódik az életével, ugyanis a saját otthonát használja ravatalozóként, s a szellemek gyakran felkeresik a... több»

#24488

akció | családi | kaland

Ironsides admirális és kalózokból álló csapata elrabolt egy kereskedelmi hajót, így Mickey-nek és Sullynak nincs más választása, mint megállítani a gonosz tervet és megmenteni... több»

#24489

vígjáték

Évente hozzávetőleg 4000 filmes fesztivált rendeznek. Te hová mennél, ha 3999 fesztivál utasította volna vissza a filmedet? Mi történik, ha már csak egyetlen obskurus fesztivál van... több»

#24490

47 Macskaland  (2023)

(5)

családi | dráma | kaland

Telekom TVGO

Clémence és cicája, Rroû útját követhetjük nyomon, amint elhagyják Párizst, hogy vidéken töltsék az ünnepeket. Rroû élvezi a vadonban való életet, és összebarátkozik... több»

Szerintem ennél aranyosabb filmet aligha kapunk már az idén. Mindenképp érdemes beülni rá a családdal!^^
#24491

47 11/8/16  (2017)

dokumentum

2016-ban az Egyesült Államokban olyan elnökválasztásra került sor, amely az egész világot meglepte. A választás napján az emberek felkeltek, dolgozni mentek, élték hétköznapi... több»

Rendező: Petra Epperlein, Sheena M. Joyce

Szereplők: Abby Linne

#24492

vígjáték

A fiatal pár - Clémentine és Sébastien - minden idejét a munkának és a gyermekeiknek szenteli. Helyzetüket nem könnyíti meg Sébastien anyja, Marie-France, aki hozzájuk költözik. Az... több»

#24493

kaland | vígjáték

Két régi barát ismét egymásra talál, ez pedig bonyodalmakhoz vezet. több»

#24494

47 Amandla  (2022)

dráma | krimi

Netflix

Egy gyermekkori tragédiát követően, két testvér évekkel később a törvény ellentétes oldalára kerül - egy bandák közötti bűncselekmény próbára teszi egymás iránti hűségüket. több»

#24495

horror | vígjáték

Albert, a társadalom perifériájára csúszott hotdog árus, akivel egy napon váratlan dolog történik. Albertet felfedezi magának Ivan, a rejtélyes és bizarr fotós New Yorkból, aki... több»

#24496

47 Bad Tutor  (2018)

thriller

Egy egyedülálló anyuka felbérel egy magántanárt, hogy javítsa fel a lánya jegyeit, a férfi azonban a lány megszállottjává válik.

#24497

47 P to JK  (2017)

romantikus | vígjáték

A középiskolás Motoya Kako egyetemistának hazudja magát, azért, hogy részt vehessen egy csoportos vakrandin. Itt találkozik Sagano Kota-val. Minden rendben megy köztük egészen addig,... több»

#24498

akció | dráma | krimi | thriller

Egy férfi rájön, hogy fiatal felesége megcsalja őt a szomszéd sráccal. A dolog annyira feldühíti, hogy kegyetlen, pusztító és egyben veszélyes bosszúhadjáratra indul.     több»

#24499

47 Comeback  (2015)

road movie | vígjáték

A Comeback című vígjátékban Thomas, az egykori sikeres stand up komikus mindent elkövet azért, hogy ismét a csúcsra jusson. Igen ám, de kamasz lánya még Tom sikeréhségénél is... több»

#24500

thriller

Miután ötéves kislányát megölik, a családszerető apa nyomozásba kezd, és rájön, hogy a környékük tele van bűnnel. több»