Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
Rajtam keresztül - Somogyi Győző
#26181

életrajzi

Somogyi Győző festőművész-grafikus életével, művészetével és a Balatonfelvidék egyik enyészettől megmentett kis falujának, Salföldnek szinte népmesei „tündéri térré”... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

#26182

NA Gambit  (2020)

(3)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Life Is Love
#26183

dokumentum

Egy provokatív film, amely egy csapat inspiráló nőről szól.

#26184

dokumentum

Pápua, a kannibálok hazája, egy messzi Csendes-óceáni sziget. Guinea sok szigetet tartalmaz, amely jelentősen diverzifikált: hatalmas hegyek, fennsíkok, mocsarak és hatalmas sziklák... több»

Szereplők: Paul Robinson

Ízőrzők: Balatonboglár
#26185

dokumentum

Balatonboglár a Balaton déli partján Balatonlelle és Fonyód városokkal szomszédos, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-vasútvonal és az M7-es autópálya mentén található.... több»

Rendező: Móczár István

#26186

romantikus

A film története szerint egy középkrú férfivel szakít a tőle sokkal fitalabb gyönyörű barátnője. Ezt követően hősünk belefut abba a lányba, akit már ezer éve nem látott, és... több»

A berlini ügynök
#26189

akció

Jong-Seong, az észak-koreai titkosügynök illegális fegyverkereskedelmi ügyletet akadályoz meg Berlinben. Egy hírhedt észak-koreai ügynök minden érintett hűségét próbára teszi,... több»

#26190

családi | romantikus

Egy luxusszálloda mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, ahol mindig történik valami. több»

Nem rég volt a tévében. Nagyon tetszett. Sky du mont az egyik kedvenc színészem. Szép tájakon játszódik a fim.
#26191

fantasy

Elszabadul egy ősi erő. Jason-nek  azonban sikerül meggyőznie barátait, hogy fogjanak össze és vegyék fel a harcot a szörny ellen. több»

Jharia, une vie en enfer
#26192

dokumentum

A dokumentumfilm egy észak-indiai bányaváros lakóinak küzdelmes mindennapjait mutatja be, akiknek a folyamatos környezetszennyezéssel is szembe kell nézniük. több»

Denied Unemployment
#26193

dráma

Dontae Mathis nem csupán elveszíti állását, de ami még ennél is rosszab, hgy főnöke és munkatársai szabályosan elüldözik munkahelyéről. Hősünk idővel rájön, hogy az egész egy... több»

#26194

dráma | rövidfilm

A kisfilmben egy anya elmond egy titkot a lányának. több»

#26195

animáció | rövidfilm

A fociban a 12. ember a szurkolótábor - ami hangulatával akár a mérkőzés eredményét is befolyásolni tudja.  több»

Rendező: Thomas Pons

#26196

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, hogy milyen tünetei vannak a kiégésnek, és hogy milyen következményekkel járhat.

#26197

vígjáték

Karel Venter szeret meztelenül szaladgálni a meccseken, és élvezi a média figyelmét is. Az egyik ilyen meztelenkedése balul sül el, ám beleszeret a segítségére siető mentőtisztbe.... több»

Rendező: Meg Rickards

Szereplők: Francois Jacobs

#26198

NA A Bus Stop  (2017)

dráma | romantikus

A film története szerint Russel új a városban, de egy napon rászánja magát, és elmegy egy randira egy másik férfival, aminek következtében megváltozik az élete... több»

#26199

akció

A film története szerint egy visszavonult különleges katonát sikerül visszacsábítani a kötelékbe egy utolsó akció kedvéért. A motiváció nem is kicsi, meg kell mentenie a lányát,... több»

#26200

dokumentum

A megözvegyült idősödő Pereira egy „független” újság kulturális rovatszerkesztője kibújva csigaházából érzékeli a Salazar éra kezdeti éveiben a környező világ változásait. több»

Rendező: Tom Mustill

Szereplők: Mark Evans