Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
Klasszikus mesék - A kiskondás
#26161

családi

Augustin herceg nagyon szegény birodalmat örökölt édesapjától. Édesanyja tanácsára gazdag feleséget keres, így jut el a császár elkényeztetett lányához. Victoria hercegkisasszony... több»

#26162

játékfilm

A film egy kisfiú addigi életének legfontosabb óráit mutatja be, néhány évvel a háború után. Családja más, mint a többi, valamiféle keserves csend lengi körül mindennapjaikat. Nem... több»

Rendező: Borbás Dávid

#26163

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

#26164

NA Penance  (2017)

dráma | horror | krimi

San Diego városát egy sorozatgyilkos tartja rettegésben, akit csak Inferno Killer néven ismernek. A gyilkos kegyetlenül megkínozza áldozatait, méghozzá az áldozat bűneinek megfelelően... több»

A nagy migráció
#26165

dokumentum

Ben Fogle a tanzániai Serengeti-fennsíkra utazik és a Masai Marára. Ezek az ikonikus célállomások adnak otthont a Föld egyik legrendkívülibb természeti látványosságának, a nagy... több»

Kakehashi: A Portrait of Chef Nobuo Fukuda
#26166

Egy japán séf portréja, aki konyhaművészetével összeköti Japánt és a világ többi részét. több»

#26167

NA Abysmal  (2019)

horror

A film története szerint valamilyen természetes gáz szivárog a mélyből az erdőbe, ahol vérengző szörnyekké változtatja a vadakat. Egy természetvédő és tini barátja éppen a... több»

#26168

dráma

A film története szerint egy New York-i tinédzser élete egycsapásra megváltozik a szeptember 11-i terrortámadást követően. Az iraki háborún való elmélkedés egyfajta spirituális... több»

Rendező: Sean Stone

IBM and the Holocaust
#26169

dráma

Egy film arról, hogy hogyan dolgozott össze az IBM a németekkel a második világháború alatt. több»

Alcatraz – Hajsza az igazság után
#26170

thriller

Több, mint 50 évvel azután, hogy három rab megszökött a világ legjobban őrzött börtönéből, az Alcatrazból, a rokonok és az egykori nyomozók családi titkok felfedésével... több»

#26171

vígjáték

A vígjáték azt a kérdést boncolgatja, hogy milyen nehéz színházat csinálni.

Stan Lee's Annihilator
#26172

akció | kaland

Egy fiatal kínai férfinek, Mingnek választania kell aközött, hogy börtönben marad, vagy belép az Egyesült Államok titkos katonai programjába. A program célja, hogy különböző... több»

Szereplők: Leehom Wang

Karácsonyi ének
#26173

fantasy

Charles Dickens azonos című klasszikusa nyomán.

Rendező: Diana Brooks

Szereplők: Delroy Atkinson

Rúzsa Magdolna koncert 2018
#26174

dokumentum

Rúzsa Magdolna koncert 2018. több»

#26175

akció | western

1863-ban Arizonában egy magányos férfi szembeszáll egy törvényen kívüli bandával, hogy megmentse menyasszonyát. A banda élén azonban saját édesapja áll. több»

Rendező: Kim Bass

Szereplők: Booboo Stewart, Jeremy Sumpter

#26176

NA Ditched  (2020)

horror

Melania sokadik rutinmegbízását végzi börtönőrként, miután azonban lezuhan a repülő, amely több veszélyes rabot szállított, a saját élete lesz a tét. több»

A Mars felfedezői
#26177

dokumentum

A NASA 2011-ben elveszítette a kapcsolatot a Spirit nevű roverrel, 2018 júniusa óta pedig immár az Opportunity-vel is megszakadt a kommunikáció. A film a két rendkívül sikeres, az... több»

#26178

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»

The Wê Anthology
#26179

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

#26180

NA Rhino  (2018)

vígjáték

Amikor a suli legmenőbb sráca rájön, hogy az új lány keresztüllát mindazon, amivel felépítette a stílusát, felkéri az egyik osztály legnagyobb lúzerét, hogy segítsen kipofozni a... több»