Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
The Wê Anthology
#26141

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

#26142

NA Rhino  (2018)

vígjáték

Amikor a suli legmenőbb sráca rájön, hogy az új lány keresztüllát mindazon, amivel felépítette a stílusát, felkéri az egyik osztály legnagyobb lúzerét, hogy segítsen kipofozni a... több»

Zéró gravitáció
#26143

dokumentum

A Zéró gravitáció című ismeretterjesztő film két űrhajós, a német Alexander Gerst és az amerikai Gregory Reid Wiseman kiképzését követi nyomon. A két fiatal férfi először vesz... több»

Amerika visszatér az űrbe
#26144

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

#26145

dráma

Egy frissen szabadult férfi megpróbál új életet kezdeni egy nővel, ám rövidesen azon kapja magát, hogy közösen tervelnek ki egy új balhét.

The Best Man Wedding
#26146

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
A bikacápák titkai
#26147

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

Knight Rider Heroes
#26148

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#26149

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

#26150

NA Party  (2016)

animáció | rövidfilm

A kisfilm egy összejövetelről szól, amely a szokásos módon indul, ám egyre inkább elfajul.

Rendező: Dani Bárány

A Fili karnagya
#26151

dokumentum

Már 41. éve annak, hogy Haáz Sándor zenetanárként a székelyföldi Szentegyházára került tanítani. Összevonta a helyi iskolazenekart és énekkart, majd az így létrejött együttest... több»

Mars: Egy nap a vörös bolygón
#26152

dokumentum

A film szondák és roverek adataiból készült felvételek segítségével tárja elénk a Mars csodálatos, ilyen átfogóan és részletesen még sose bemutatott felszíni formakincsét.... több»

Irinyi
#26153

NA Irinyi  (2018)

játékfilm

Egy lelkes, fiatal újságíró érkezik egy kis faluba, hogy interjút készítsen Irinyi Jánossal, a dörzsgyufa feltalálójával. Habár a falubeliek azt tanácsolják neki, hogy kerülje el... több»

#26154

NA LoveSexHate  (2017)

(1)

dráma

Néha nagyon vékony a határ a szerelem, a szex és a gyűlölet között.

Sorsukat, hitüket vállalók
#26155

dokumentum

Keresztények Szíriában és Iraki Kurdisztánban. Mióta ember él a Földön, az üldözöttség alapvető léthelyzete. A keresztények pedig több mint kétezer éve ezen az úton járnak. A... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

Így készült a Mission: Impossible
#26156

Bepillantást nyerhetünk a legújabb Mission: Impossible film kulisszái mögé. több»

Hit és játék - Dévényi Sándor
#26157

életrajzi

Dévényi Sándor az organikus építészet meghatározó alakja. Legjelentősebb munkái szülővárosához, Pécshez kötődnek, de ő tervezte a budapesti Szent Gellért tér arculatát is,... több»

Rendező: Vészi János

Einstein és az általános relativitáselmélet, egy különös történet
#26158

dokumentum

Einstein relativitáselmélete, amely a tudomány történetében mérföldkőnek számít, száz évvel ezelőtt látott napvilágot. Maga a tudományos elmélet kalandos utat járt be már eddig... több»

#26159

NA Hero Steps  (2016)

családi | kaland | sportfilm

A film a látszólag legyőzhetetlen sorscsapások ellenére elért sikerekről szól a kis Eduardo történetén keresztül.

Angyaldekameron
#26160

dokumentum

Csontos János József Attila-díjas író, költő, újságíró, televíziós szerkesztő, a Magyar Idők munkatársa fájdalmasan korán halt meg. A filmben az Írószövetség, az MMA, a... több»