Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
Klaus Barbie felkutatása
#26121

dokumentum

Történelmi felvételek vetnek új fényt Klaus Barbie, a lyoni Gestapo 1943–44-es vezetőjének történetére, és feltárják a botrányos védelmet, amit a német és amerikai... több»

Szörnycsapda
#26122

animáció

A városlakók túl elfoglaltak ahhoz, hogy bármit is észrevegyenek, még ha egy látványos hajsza bontakozik is ki a szemük előtt. Egy plakátfigura életre kel és szembeszáll az őt és a... több»

Rendező: Végső Ágota

#26123

NA Reel Rock 7  (2012)

akció | kaland

A hegymászás világának négy legnagyobb története, humorral, szívvel és észbontó akcióval elmesélve. több»

Ízőrzők: Iszkaszentgyörgy
#26124

dokumentum

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a... több»

Rendező: Móczár István

#26125

NA Nirvana  (2016)

Egy egykori rockénekes találkozik egy régi bandataggal, aki egy zenei verseny zsűrijének a tagja. Az énekes egy tragédia után újra próbál színpadra lépni. több»

Rendező: Xiaodong Xie

Szereplők: Yong Qin, Bo Feng, Wei Cao

Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveignek
#26126

dráma | romantikus

Anders Allström, zeneszerző és zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt... több»

#26127

dráma | horror | sci-fi

Egy valóságshow stábja és szereplői elátkozott hajóra szállnak, hogy elkészítsék a valóságshow halloweeni különkiadását, ám a hajón egy veszélyes lény kezdi tizedelni őket. több»

#26128

NA Impervious  (2015)

rövidfilm

Az Impervious című horrorfilm főszereplője, Katie a közelmúltban költözött új házába. A pincében rátalál egy olyan család fotójára, akik korábban a házban laktak, azonban... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Daneah Underwood

#26129

NA The Lost  (2020)

dráma

Történet a szerelemről, veszteségről és az elektromosságról. több»

Tough as They Come
#26130

akció | dráma | életrajzi | háborús

A film története szerint Travis Mills, egy Afganisztánban szolgáló katona elveszti valamennyi végtagját négy nappal huszonötödik születésnapja előtt. Visszatérése után meg kell... több»

Rendező: Sylvester Stallone

Szereplők: Sylvester Stallone

Az Ördög a Fehér Városban
#26131

dráma | thriller | történelmi

Az 1893-as világkiállításon H. H. Holmes sorozatgyilkos gyilkolni készül... több»

Rendező: Martin Scorsese

#26132

NA Asunder  (2016)

(1)

dokumentum | dráma | életrajzi | háborús | zenés

A film bemutatja, hogyan alakult egy angliai falu élete, amelyből szinte az összes férfi a fronton harcolt az I. világháborúban. több»

Rendező: Esther Johnson

Szereplők: Alun Armstrong, Kate Adie

#26133

vígjáték

A vígjáték azt a kérdést boncolgatja, hogy milyen nehéz színházat csinálni.

Stan Lee's Annihilator
#26134

akció | kaland

Egy fiatal kínai férfinek, Mingnek választania kell aközött, hogy börtönben marad, vagy belép az Egyesült Államok titkos katonai programjába. A program célja, hogy különböző... több»

Szereplők: Leehom Wang

#26135

akció | western

1863-ban Arizonában egy magányos férfi szembeszáll egy törvényen kívüli bandával, hogy megmentse menyasszonyát. A banda élén azonban saját édesapja áll. több»

Rendező: Kim Bass

Szereplők: Booboo Stewart, Jeremy Sumpter

A Mars felfedezői
#26136

dokumentum

A NASA 2011-ben elveszítette a kapcsolatot a Spirit nevű roverrel, 2018 júniusa óta pedig immár az Opportunity-vel is megszakadt a kommunikáció. A film a két rendkívül sikeres, az... több»

#26137

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»

Hamburg drogkikötője
#26138

dokumentum

A hamburgi kikötő Európa egyik legfontosabb tengeri kapuja: évente sok millió tonna áru indul innen és érkezik ide a világ minden részéről. A nagy forgalomnak azonban van egy káros... több»

The Wê Anthology
#26139

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

#26140

NA Rhino  (2018)

vígjáték

Amikor a suli legmenőbb sráca rájön, hogy az új lány keresztüllát mindazon, amivel felépítette a stílusát, felkéri az egyik osztály legnagyobb lúzerét, hogy segítsen kipofozni a... több»