Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29261

sci-fi

A történet egy steam-punk világban játszódik, ahol a meteoritok becsapódásával keletkezett új energiaforrás globális hatalmi harcot eredményez. több»

Cserekapus
#29262

NA Cserekapus  (2017)

játékfilm

Márton, a harmadosztályú foci csapat cserekapusa arról álmodik, hogy profi karriert futhat be. Ennek a szenvedélyének hódol heti kétszer, mikor munka után, nem rögtön a családhoz... több»

#29263

animáció

Bebörtönzött rab, vagy féltve őrzött személy? Luther Márton nehezen viseli a szobafogságot. Magányában latin, görög és héber írások felhasználásával német nyelvre fordítja az... több»

Rendező: Richly Zsolt

#29264

animáció

Épp fél évszázada lépett Európa földjére az a híres rinocérosz, amely Dürer metszete révén a művészettörténet legnevezetesebb állata lett. A lisszaboni partraszállás (1515... több»

Sellők és rinocéroszok
#29265

animáció

A 8 éves Matilda emlékképei szürreális vízióként elevenednek meg. Groteszk, esendő, vágyakozó, szeretetre éhes emberek veszik körül a kislányt. Jelenetről jelenetre tárul fel egy... több»

Rendező: Traub Viktória

#29266

családi | kaland | vígjáték

A nagyrészt improvizált film egy idős férfiról szól, aki rájön, hogy van egy lányunokája, aki eltűnt. A megtalálásához újra fel kell vennie a kapcsolatot rég nem látott... több»

Nyikita Hruscsov, a vörös cár
#29267

Nyikita Hruscsov sokáig elkötelezett sztálinista volt, végül mégis ő vetett véget elődje terrorjának. Minden erejével azon volt, hogy összebékítse a szembenálló feleket a... több»

#29268

dokumentum

A dokumentumfilm az internet sötét oldalát mutatja meg a 2016 nyarán Münchenben történt ámokfutás egyéves évfordulója kapcsán. több»

Rendező: Andreas G. Wagner

Szereplők: Vasilios Mavroudis

Életünk színekkel
#29269

dokumentum

A műsorban olyan tudósokkal találkozhatunk, akiket lenyűgöz a színek érzékelésének mikéntje, továbbá megismerhetünk különleges embereket, akik szokatlan módokon látják azokat. A... több»

Méhlegelők
#29270

dokumentum

Magyarországon a méhcsaládok száma napjainkban meghaladja az 1 milliót. A méhsűrűség az évek során drasztikusan megemelkedett, a világon az egyik legnagyobb. Ugyanakkor a mézet és... több»

Szereplők: Papp János

Visszhangzó dinók
#29271

dokumentum

Paleontológusok egy új generációja rendkívüli dinoszaurusz-felfedezéseket tesz a kanadai Albertában és Brit Columbiában, és megmutatják, hogy a dinók mit taníthatnak nekünk a... több»

Don Carp Baits
#29272

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Egy igazi horgászparadicsomot mutatunk be Önöknek Bicskén. Lenyűgöző természet, méretes halak. több»

Aribert Heim: Mauthausen Doktor Halála
#29273

dokumentum

Aribert Heim gúnyneve Dr. Halál volt, és a Mauthausen koncentrációs tábor egyik leggonoszabb kínzója volt. A dokumentumfilm megvizsgálja a férfit, akinek erőszakosságát még... több»

#29274

dokumentum | rövidfilm

A film a haiti vudu szertartásokat vizsgálja, a felvételek mintegy negyedszázada készültek.

Rendező: Larry Gottheim

Alaszkai nyár
#29275

dokumentum

A lenyűgöző HDR-technológiának köszönhetően az Alaszkai nyár feltárja előttünk az Egyesült Államok legészakibb államának vibráló természetét. Ez az utazás a Baranof-sziget... több»

#29276

vígjáték

Egy transzfesztita prostituált balesetből végez a stricijével, ám ezzel a tettével veszélybe sodor mindenkit, akit csak ismer. Hősünknek ügyesen kell navigálni az illékony szerelem, a... több»

#29277

dráma | krimi | sci-fi | thriller

McGuinness és Phoenix néhány szökevény nyomában jár, és kifőznek egy tervet, ami magával rántja az ügyben sáros korrupt politikust is, azonban az eset rövidesen túlnő rajtuk. több»

#29278

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

Cockroaches
#29279

NA Cockroaches  (2019)

krimi | vígjáték

Bűnözők azon versenyeznek, hogy ki leli meg előbb az elrabolt angol királynőt. De felmerül bennük a kérdés: mi számít a leginkább? több»

Hannibal: Pride of Carthage
#29280

akció

A Kr.e. második században egy különleges vezetői képességekkel ellátott fekete katona a karthágói sereg élére áll. 11 elefánttal és mintegy hatvanezer katonával történelmet írt,... több»