Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29361

George Balanchine szikrázó balettje 50. évfordulóján is éppoly fényesen ragyog, mint az őt inspiráló drágakövek. Absztrakt koreográfiájával emléket állít a francia, amerikai és... több»

Rendező: George Balanchine

#29362

családi

Egy ősi tenger-varázslat emberré változtat egy delfint, egy ördögi bűbáj szitakötővé változtat egy kamasz fiút és egy egyszer jó és szerető medúza királynő gonosz tündér... több»

Inváziós növényfajok Indonéziában
#29363

dokumentum

A film azt mutatja be, milyen természeti és gazdasági károkat okoznak a Jáva szigetén elszaporodott invazív növényfajok, és miként próbálnak tenni ez ellen a tudósok és a... több»

#29364

dokumentum

„...ejszen ez egy siculorikum!” A csíkpálfalvi önkormányzat és a plébánia, a helyi közbirtokossággal immár sokadik éve rendezi meg a Magyarok Nagyasszonya Búcsút minden év... több»

#29365

Ellissia, egy főiskolai hallgató részt vesz egy mexikói lovasversenyen, hogy ideiglenesen elmeneküljön a problémái elől. Hamarosan rájön, hogy egészségi állapota megakadályozza... több»

60 óra
#29366

NA 60 óra  (2019)

dráma | rövidfilm

Egy férfi rádöbben, hogy az élete lassan mechanikussá vált. több»

#29367

NA El Vestido  (2024)

horror

Az esküvője előtt néhány nappal Sarah-nak borzongató látomásai vannak, amelyek nemrég szerzett esküvői ruhájához kapcsolódnak. több»

#29368

dokumentum

A film egy nő betegsége kapcsán járja körül az egészségügyet eluraló korrupciót, amely hagyja szenvedni az embereket. több»

Rajtam keresztül - Somogyi Győző
#29369

életrajzi

Somogyi Győző festőművész-grafikus életével, művészetével és a Balatonfelvidék egyik enyészettől megmentett kis falujának, Salföldnek szinte népmesei „tündéri térré”... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

#29370

dokumentum | életrajzi

Dokumentumfilm a leszbikus és LGBTQ személyek jogainak szószólójáról.

Rendező: Dawn Deason

#29371

rövidfilm

A film bizonyos titokzatos völgyekről és a közöttük lévő térről szól.

Rendező: Lauren Cook

#29372

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#29373

NA Lo  (2016)

animáció | rövidfilm

A rövidfilm bemutatja, mit tehetünk, ha meg kell védenünk a házunkat.

Rendező: Ted Wiggin

#29374

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»

#29375

dokumentum

Judith és Masa Fukushimába és Hiroshimába utaznak, hogy filmet készítsenek a katasztrófa helyszínein annak veszélye ellenére. több»

#29376

vígjáték

Cal élete alaposan felfordul egy képzeletbeli bohóc miatt, aki kirugdossa hősünket a komfortzónájából. Otis, a képzelt bohóc arra készteti Calt, hogy szálljon szembe az elméjén... több»

Grizzly-birodalom
#29377

dokumentum

Az Alaszkai-félsziget vad partvidékén egy Thor nevű medvebocs küzd a túlélésért. Nincs könnyű helyzetben, mert a zord klímán kívül a többi vadállat is veszélyt jelent rá, s az... több»

Szereplők: Bill Graves

#29378

NA The Farm  (2021)

thriller

Az igaz történeten alapuló film Amerika egyik legtermékenyebb női sorozatgyilkosának életét dolgozza fel.

Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról
#29379

dokumentum

Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról. 1918. október 31-én a herminamezei Róheim-villában meggyilkolták gróf Tiszta Istvánt, a Magyar Királyság kétszeres miniszterelnökét.... több»

#29380

dokumentum

2005-ben egy spanyol kisváros életét felkavarja egy 77 éves férfinak a fiatal feleség és bátyja általi meggyilkolása.