Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
A gyöngyök titkos élete(Az igazgyöngyök titkos élete)
#29401

dokumentum

A déltengeri gyöngyök a legritkább és legdrágább igazgyöngyök közé tartoznak, melyek méregdrágán cserélnek gazdát New York, London és Párizs előkelő ékszerüzleteiben - idáig... több»

Pásztorének
#29402

dokumentum

A Kárpát-medence természeti értékeinek legnagyobb részét az emberi tevékenység, és ezen belül is a legeltető állattartás biztosítja. A pásztorok a legjobb gazdái ezeknek az... több»

Rendező: Sáfrány József

Szereplők: Berecz András

Cerritos, I Love You
#29403

dráma

A korábban mezőgazdasággal foglalkozó közösség, a Cerritos belépett egy nagy céghez, a Dairy Valley-hez, 1956-ban. A városban most számos fejlesztést eszközölnek ennek... több»

#29404

horror

Alicia és a férje, Jason furcsa dolgokat kezdenek tapasztalni maguk körül. Nem tudják, mi okozhatja ezeket a jelenségeket, kísértetek vannak-e jelen, vagy valami családi átok sújtja-e... több»

#29405

dokumentum

Egy dokumentumfilm a pennsylvaniai pizza, az ún. "tray" eredetéről és közel 100 éves múltjáról. több»

Rendező: Jeremy Saltry

Night Soil - Economy of Love
#29406

dokumentum | rövidfilm

A film a női szexmunkások brooklyni mozgalmát mutatja be. A mozgalom tagjai munkájukra lehetőségként tekintenek a nők számára a hatalom demonstrálására.   több»

Rendező: Melanie Bonajo

#29407

dokumentum

A dokumentumfilm egy expedíció útját tárja elénk, amely az utolsó, élő tuskegee-i légierő katonájának az életét kívánja feldolgozni. több»

#29408

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#29409

dráma | thriller

Egy amerikai család élete teljesen felfordul, amikor egy nap felmerül annak a lehetősége, hogy elveszíthetik az otthonukat. több»

#29410

NA Hope's Game  (2019)

dráma | sci-fi

Miután Hoper-ot baleset érte, lehetőséget kap egy személytől, hogy kipróbáljon egy új forradalmi virtuális élményt. Elég bonyolulttá válnak a dolgok, gondolatokon keresztül hoznak... több»

#29411

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#29412

rövidfilm | thriller

Egy házaspár kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett. Miközben a válásról beszélnek és igyekeznek megfelelően lezárni kettejük közös múltját, évekkel korábban átélt... több»

Untitled Terminator 3
#29413

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»

#29414

dráma | életrajzi

Eduard Limonov, a radikális szovjet költő botrányos története, aki New Yorkban csavargóvá, Franciaországban szenzációvá, Oroszországban pedig politikai antihőssé vált. több»

The Siege
#29415

NA The Siege  (2017)

dráma | thriller

Egy csapatnyi pakisztáni fegyveres terrortámadást hajt végre a Taj Mahal Palace Hotelben Indiában. több»

Rendező: Justin Kurzel

#29416

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»

Captain Dad
#29417

vígjáték

A dolgok gyakran nem úgy alakulnak egy karibi nyaraláson, ahogy a család előre eltervezi...

#29418

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#29419

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#29420

84 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»