Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
A Marriage
#29341

NA A Marriage  (2016)

családi | dokumentum | életrajzi

A különböző emlékek konfrontálódásából kikerekedő történet egy esküvő lefolyását meséli el. több»

Rendező: Mônica Simões

A titokzatos biológiai óra
#29342

dokumentum

A Nobel-díjat éppen most kapta meg az a három tudós, akik felfedezték, hogyan működik a belső biológiai óra. Ám három évtizeddel azután, hogy azonosították a géneket, melyek... több»

A Harmadik Birodalom asszonyai
#29343

dokumentum

A német nőkre régóta úgy tekintenek, mint a náci uralom passzív szemtanúira, de lényeges szerepet játszottak. A dokumentumfilm ledönti az ezekről a nőkről alkotott hagyományos képet. több»

A völgy
#29344

NA A völgy  (2018)

krimi

Rijad és a barátja, Zaïd mindenüket hátrahagyva Lyonba, Svájcba mennek, hogy két luxusautót lopjanak a környéküket uraló gengszter, Chérif számára. Az utazás azonban nem egészen... több»

#29345

dokumentum

A rendhagyó előadás a cigány kultúra sokszínűségét mutatja be több mint száz közreműködővel, a zene-, tánc-, színház-, ének-, film- és képzőművészet összefűzésével. A... több»

Rendező: Seres Tamás

#29346

rövidfilm | vígjáték

Egy férfi reggel az éjszakai parti maradványainak eltüntetésével foglalatoskodik.

Inváziós növényfajok Indonéziában
#29347

dokumentum

A film azt mutatja be, milyen természeti és gazdasági károkat okoznak a Jáva szigetén elszaporodott invazív növényfajok, és miként próbálnak tenni ez ellen a tudósok és a... több»

Rosamunde Pilcher: Egy orvos és három asszony
#29348

dráma | romantikus

Cornwellben lakik és éveken át megpróbálta megtalálni utódját. Sajnos az egyetlen esélyes a háziorvosi címre dr Nael Rayan, Helen Thomson polgármester asszony nagy, tragikus... több»

Vad Ausztrália – kenguruk királysága
#29349

dokumentum

Ausztráliát már a tájképi adottságainak köszönhetően is joggal nevezhetjük a Föld egyik legizgalmasabb kontinensének, ám ha az élővilágát is tekintetbe vesszük, ettől kezdve... több»

Demjén 70
#29350

NA Demjén 70  (2016)

dokumentum

Születésnapi koncert az Arénában. Egy igazi állócsillag, egy igazi legenda 70. születésnapi koncertje az Arénában. Demjén Ferenc 1970 szilveszterén vált országosan ismertté, amikor... több»

#29351

dráma | romantikus | rövidfilm

Vera és Matteo éppen szerelmes pillanatokat töltenek együtt, amikor a lány apja rájuk talál. Rátámad a fiúra, dulakodni kezdenek, míg végül Matteo leüti a férfit, majd elmenekül.

The No Name Gang
#29352

akció

A filmet megtörtént események ihlették, melyekre a kilencvenes években került sor. Anthony Shea, Mike O'Halloran, Matt McDonald, Pat McGonagle és Stephen Burke több mint 100 fegyveres... több»

#29353

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést enged néhány olyan beteg életébe, akik Lyme-kórban, vagy a Lyme-kórhoz nagyon hasonló megbetegédésben szenvednek. több»

#29354

dráma

Anthony lelkesen készül legjobb barátja házavató bulijára. Az este igazán remekül alakul mindaddig, amíg meg nem érkezik Anthony, aki komoly alkoholproblémákkal küzd. több»

#29355

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Evelyn Gretel ügynök Vincent Capello igazgató eltűnésének ügyében kezd el nyomozni. Egyedül Nick Random ügynök segítségére számíthat, aki évekkel ezelőtt már dolgozott... több»

#29356

rövidfilm | thriller

A film története szerint a 16 éves Mattie és barátja, Joss az utcán élnek, és utcaseprésből tesznek szert némi aprópénzre. Az egyik éjszaka életüket fenekestül felfordítja egy... több»

#29357

western

A nagy gazdasági válság idején egy merész sörfőző szembeszáll a szesztilalommal.

#29358

akció | kaland | sci-fi

Egy csapat csatlakozik a Zöld Lámpás Testülethez, ami egy idegenekből álló csillagközi rendőrség. Ők védik meg az univerzumot a fenyegetésektől.   több»

#29359

NA Crossing River  (2017)

(1)

rövidfilm

Egy átlagos napon egy fiatal kínai építőmunkás kénytelen szembesülni az elszigeteltséggel és a magánnyal. több»

Rendező: Yumeng Han

Szereplők: Qiaomei Du, Yangfeng Yang

#29360

NA Ana  (2023)

dráma | thriller

Egy fiatal nő története, aki depresszióval küzd.