Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
Észbontó szerelem
#29482

családi | romantikus

Mackenzie Sullivan a nehezebb módszerrel tanulja meg, hogy a barátok és a család támogatása sokkal többet jelent, mint azt valaha képzelte volna. több»

#29483

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»

#29484

családi

Gaby Jones divatfotós barátja tanácsára kényszerből szabadságra megy. Végül rádöbben, hogy több is rejlik egy fénykép mögött, amikor találkozik Seannel, a vadvilági fotóssal. több»

A világ legkövérebb embere − tíz évvel később
#29485

dokumentum

A 11 éven át forgatott egyedülálló dokumentumfilm bemutatja, hogyan nehezítette meg a végletekig Paul Mason életét a rajta eluralkodó ételfüggőség. több»

Rendező: David Pounds

#29486

akció

Rendező: Donavon Warren

Szereplők: Donavon Warren

#29487

dráma

John Boy és családja a karácsonyra készül, hazavárják apját, akivel végre együtt tölthetik az ünnepeket. Viszont egy vihar keresztülhúzza számításaikat, és John Boynak meg kell... több»

#29488

dráma

Amikor egy magas rangú vezérigazgatót a cége máltai vállalati rendezvényének – ami egy magas tétű táncversenyen a felsővezetők között – előestéjén meggyilkolnak, Bailey... több»

#29492

Travis Scott egy észbontó vizuális odüsszeiára viszi közönségét a világ különböző tájára. A film egy szürreális és pszichedelikus utazás, amely a világ látnok filmesek... több»

#29493

thriller

Brianna kezét megkéri gyermekkori szerelme, de az öröm gyorsan szertefoszlik, amikor rájön, hogy vőlegénye titkokat rejteget. Ezek közé tartozik kapcsolata egy kolleganőjével, ami... több»

#29494

NA Just Drive  (2023)

akció | krimi

Rendező: Suzi Ewing

#29495

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi | vígjáték

A lecsúszott gondnokot, Winston Gooze-t egy újfajta hőssé változtatja egy szörnyű baleset: a Toxikus Bosszúállóvá. több»

#29498

vígjáték

Netflix

Luenell ebben a pimasz stand-up különkiadásban rossz utastársakról, első osztályú viszályokról, zokni nélküli babákról és más utazási balesetekről mesél. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Luenell

#29499

NA Reflect  (2024)

sci-fi | thriller | vígjáték

Öt nő eklektikus utazást tesz Sedona örvényeibe, ahol kénytelenek szembesülni traumatikus emlékeik újraéledésével. több»