Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36401

NA Myra  (2019)

dráma | krimi | vígjáték

Egy transzszexuális prostituált a spanyol negyedben él és dolgozik, ahol egy szerelmi háromszögbe keveredik egy bandavezérrel, aki épen véres hatalmi harcokra készül, ugyanis a... több»

The Dead Ringer
#36402

horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy telefonos operátor segít átjutni egy anyának a pokol kilenc körén, hogy az megmenthesse a lánya lelkét egy démontól. több»

Rendező: Carlos Arata

#36403

NA Večírek  (2021)

vígjáték

Egymás után érkezenek a régi ismerős arcok egy osztálytalálkozóra. Hamarosan azonban megdöbbentő hírt kapnak egyik társukról, aki nem jön el az eseményre. A többiek elhatározzák,... több»

#36404

NA Bone Cold  (2020)

thriller

Egy tapasztalt Black Ops mesterlövész egy sikertelen küldetés után rémálomszerű menekülést kísérel meg, miközben a bosszúra elszánt ellenséges katonák követik, és valami baljós... több»

Kocsár Miklós zeneszerző
#36405

életrajzi

Kocsár Miklós életműve szorosan kötődik a költészethez. Zenekari darabok, versenyművek, hangszeres szólódarabok mellett, többnyire magyar költők verseire komponált kórusműveket,... több»

Rendező: Petrovics Eszter

Hangjegyesek
#36406

dokumentum

Magyarország hallatán még ma is a paprika, gulyás és a cigányzene hazájára gondol egy külföldi. A paprika és a gulyás megmaradt, de a cigányzene vagy inkább a cigány muzsikusok... több»

Rendező: Oláh Kata

#36407

romantikus

Emily és Jabbar a véletlennek köszönhetően keresztezik egymás útját, s végül együtt indulnak el New York utcáin, miközben mind jobban megismerik egymást.

#36408

NA Innocent  (2021)

thriller

Timothyt és a barátnőjét egy éjszaka négy férfi támadja meg, akik mind meghalnak. A bíróságon a szemtanúk elbeszéléseiből feltárul az igazság, de kiderül, hogy semmi sem az,... több»

Rendező: Hooroo Jackson

#36409

NA Flat 6b  (2016)

horror | rövidfilm

Julia elvállal egy munkát egy titokzatos cégnél, de nem azt kapja, mint amire számított. több»

Oszama bin Laden
#36410

dokumentum | életrajzi | történelmi

2011. május 2-án az Egyesült Államok tengerészgyalogsága halálos csapást mér Osama Bin Ladenre abbottabadi búvóhelyén. A támadás részleteivel kapcsolatos információ csak négy... több»

Rendező: Alexander Berkel

Ablonczy László - A Nemzeti varázskörében
#36411

dokumentum

Ablonczy László a magyar kultúr-, azon belül elsősorban a színháztörténet fontos szereplője. Szakmai elkötelezettsége a rendszerváltás után, a Nemzeti Színház igazgatásának... több»

Rendező: Komár István

Queen Mary, az óceánok királynője
#36412

dokumentum

Első útjának 80. évfordulója alkalmából ez a dokumentumfilm elmeséli a Queen Mary óceánjáró rendkívüli történetét és utazását a glasgow-i hajógyárból az egyesült... több»

„Bármi legyen, gazdagít”
#36413

dokumentum

Film a szeretetről, a mese erejéről. Egy budapesti színésznő, Kecskés Karina a távoli Moldvában talál rá az életének külön szálon futó eseményeiből szőtt egységes szőttesre.... több»

Meteorveszély
#36414

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

Borvacsora
#36415

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

A természeti világ – maki-blues
#36416

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36417

dráma

Egy nő szüntelenül ugató kutyája események egész sorát idézi elő, emiatt pedig elszabadul a káosz. több»

#36418

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#36419

animáció

Netflix

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#36420

NA On the Line  (2023)

thriller

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós... több»