Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Psycho-Pass Movie
#36501

NA Psycho-Pass Movie  (2015)

(2)

akció | animáció | sci-fi

Tsunemori felügyelőt egy szomszédos háború által övezett területre küldik, ahol kísérleteznek egy úgynevezett Sibyl System technológiával. Bíznak benne, hogy ez a rendszer segít... több»

Vad Srí Lanka: a leopárd birodalma
#36502

dokumentum

Megvizsgáljuk Sri Lanka vadvilágát; a leopárdok, sakálok és krokodilok a ragadozók csúcsai, de büszkélkedhetnek a Föld legritkább élőlényeivel is, köztük az ajakos medvével és a... több»

Rendező: Thivanka Rukshan Perera

Szereplők: Dave Birch

#36503

dokumentum

Milyen globális menüt fogyasztunk nap mint nap? Honnan érkezik az ételünk? Mennyire tudatosak a fogyasztók? Mi a helyzet Európában? Mi történik a valaha agrárnagyhatalomként számon... több»

Rendező: Novák Tamás

Supersong - Special
#36504

zenés

A SuperSong egyedülálló lehetőséget kínál ambíciózus zeneszerző palántáknak és zenerajongóknak, hogy egy csapásra ünnepelt világsztár válhasson belőlük. A 2014-es FIFA... több»

#36505

rövidfilm | történelmi | vígjáték

Egy előkelő nő és a komornyikja tervet sző, hogy véget vessenek a férj és egy fiatal nő viszonyának.

#36506

dráma | horror

A film egy iráni kurd rendezőről szól, akit Franciaországba hívnak egy fesztiválra. A kormánytól kér segítséget az utazáshoz, de letartóztatja őt a rendőrség.

#36507

akció

Egy káoszba fulladt világban egy fiú magatehetetlenül, a halál küszöbén találja magát, azonban egy váratlan pillanatban egy titokzatos lány érkezik a segítségére.

Sör – Kultusz és kultúra
#36508

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést nyújt a sörfőzés történetébe, mely több ezer évre tekint vissza. Megismerkedhetünk a hagyományos sörfőzéssel, a sörfajtákkal és a legújabb... több»

KFT Ufoshow
#36509

NA KFT Ufoshow  (2014)

dokumentum

A KFT zenekar a 30. születésnapját 2011. december 28-án a Budapest Sportarénában ünnepelte. A helyenként sci-fi hangulatú koncertet lenyűgöző méretű és képi világú vetítés,... több»

The Mortal Instruments Origins: Clockwork Angel
#36510

akció | kaland | romantikus | sci-fi

A The Mortal Instruments Origins: Clockwork Angel című kalandfilm főhőse egy 16 éves kamaszlány. Tessa Gray egy nap felfedezi a szörnyű igazságot családjával kapcsolatban és ez... több»

FC Roma
#36511

NA FC Roma  (2016)

dokumentum

Új csapat indul a cseh foci legalacsonyabb osztályában. Az FC Roma a děčíni járási bajnokság csapata, amelyet többségében roma játékosok alkotnak. "Ha én valakit nem szeretek, akkor... több»

Válaszúti hegy aljába' _ Portré Kallós Zoltán néprajzkutatóról
#36512

életrajzi

Kallós Zoltán nemcsak a Székelyföld, Mezőség, Gyimes-völgy szájról-szájra hagyományozott balladáinak, meséinek, énekeinek, tárgyi emlékeinek a megmentéséért és... több»

#36513

akció | dráma | rövidfilm | thriller

Egy bérgyilkos élete legnehezebb küldetésével szembesül, amikor tudtán kívül az ördög meggyilkolását adják neki feladatul. több»

Rendező: Eli Stern

Szereplők: Ariel Eliaz, Donnie Lyons

Jánoskúti Márta - A részletek poétája
#36514

életrajzi

A magyar jelmeztervező iskola kiemelkedő képviselőjeként eddig több száz különböző korban játszódó, eltérő műfajú és stílusú színdarab, játék- és tévéfilm... több»

Rendező: Sára Júlia

#36515

NA Finding Soraya  (2016)

(1)

dokumentum

Egy afgán születésű nő 20 évet töltött Londonban, majd visszatér a szülőhazájába. Otthon szembesülnie kell azzal a nehéz helyzettel, amelyben az afgán nőknek élniük kell.

Rendező: Najia Khaan

#36516

animáció

Egy tíz éves fiú, Savva elhatározza, hogy segít édesanyjának és a többi falusi embernek megszabadulni az ördögi hiénáktól. A hiénák elől menekülve Savva egy varázslatos... több»

#36517

NA Home Times  (2021)

dokumentum

A 2019-es és a 2020-as évben világszerte zárkózta be az emberek, hogy megvédjék egymást és önmagukat egy egyre nagyobb méreteket öltő vírusjárványtól. Az elszigetelődés, a... több»

Kedvenc kutyáink
#36518

dokumentum

A különkiadás bemutatja a legnépszerűbb kutyafajtákat, feltárja, mitől vannak oda teljesen a britek egy bizonyos típusú kutyáért, és kideríti, hogyan változtak ezek a preferenciák... több»

#36519

NA Rite of Man  (2017)

(1)

misztikus | rövidfilm

Egy fiú teljesít egy régi törzsi hagyományt, hogy férfivé válhasson. több»

Bródy 70 Aréna koncert
#36520

dokumentum

Bródy János Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész 2016 áprilisában töltötte be 70.... több»