Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36521

A film története szerint egy titkos várost az evolúció magas fokán álló értelmes dinoszauruszok laknak. Amikor a titokra fény derül, egy egyedül álló apukának mindent kockára kell... több»

Hamlet
#36522

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

#36523

thriller

A film története szerint négy idegen jelentkezik egy programba, amely tudomásuk szerint a betegségük gyógymódját kutatja. A kísérletre egy régi rádióállomáson kerül sor, ahol arra... több»

Ma este gyilkolunk
#36524

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

#36525

dokumentum

Egy egész estét dokumentumfilm a kultikus Stephen King: Az forgatásáról és a Tim Curry által alakított bohócról, Pennywise-ról. több»

#36526

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#36527

NA The Silence  (2019)

dráma

Netflix

A film egy különleges képességekkel megáldott fiatal detektív történetét meséli el, aki az első világháború után adottságaival a Scotland Yardot segítette rejtélyes gyilkossági... több»

#36528

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

Kormorán koncert
#36529

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

#36530

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

D-nap: Véráldozat a szabadságért
#36531

dokumentum

A filmben szemtanúk és túlélők emlékeznek vissza az 1944-es Overlord hadműveletre _ egy legendás és kulcsfontosságú offenzívára, mely a szövetségesek normadiai partraszállásával... több»

#36532

dokumentum

Hidegháborús intrika, szigorúan titkos dokumentumok, valamint John F. Kennedy amerikai és Josip Tito jugoszláv elnök közötti titkos egyezség - mindez csak a jéghegy csúcsa a... több»

Rendező: Žiga Virc

Megszállás 1968
#36533

dokumentum

A Varsói Szerződés csapatai 1968 augusztusában megszállták Csehszlovákiát. Az akkori eseményeket feldolgozó dokumentumfilmes projekt a „baráti” hadseregek katonáit, illetve... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

OzoneUtazás: Dél-Tunézia
#36534

dokumentum

Az Ozone csapata ezúttal Dél-Tunézia mesés tájaira viszi el a kedves nézőket és az utazni vágyókat. A csapat ezúttal azonban a forró sivatag, pompás oázisok, sós tavak és kedves... több»

A vádlott vádló
#36535

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

#36536

dráma | romantikus

Két fiatal együtt tölti a nyarat Európában, miközben dokumentumfilmet forgatnak a szerelemről. Tanner és Christian rádöbbennek, hogy valójában saját szerelmük történetét filmezik,... több»

#36537

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919-es év első felében lezajlott erdélyi harcokról és véres leszámolásokról libbenti le az igazság fátylát. Amikor már úgy tűnt, hogy a románok átvették a... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

#36538

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»

U2: Experience - Élőben Berlinből
#36539

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

April 29, 1992
#36540

dráma

Rodney King súlyos bántalmazása után a felelős rendőröket felmentették, s az eset kapcsán zavargások törtek ki Los Angelesben. A thriller két férfi - apa és fia - kapcsolatát és... több»