Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
A fény szobrásza _ Bohus Zoltán szobrászművész
#36541

életrajzi

A portréfilm a művész életútja mellett azt is feltárja, hogy az arányok és a fény segítségével hogyan válik az üveg mint anyag az alkotó szándékának megfelelő gondolat... több»

Rendező: Sulyok Gabriella

#36542

dokumentum

Ármin 14 éves. Jobb napokon punk, a rosszabbakon náci, de leginkább zavarodott kamasz és tehetséges gitáros. Édesapja, Dénes József Dönci, a hetvenes évek underground kultúrájának... több»

Rendező: Török Marcell

#36543

horror | rövidfilm

Junk úgy dönt, hogy igénybe veszi egy titkos escortcég szolgáltatásait.

Rendező: Justin Staley

#36544

akció | családi | kaland

Egy paleogenetikus édesanya megpróbálja megmenteni súlyosan beteg fia életét, ám ehhez klónozott őslények genetikai anyagját használja fel. A nőt alkalmazó cég igyekszik minden... több»

Őfelsége szolgálatában
#36545

dokumentum

A Britannia-szerte ismert színésznő és egykori királyi alkalmazott, Penelope Keith a brit királyi otthonok színfalai mögé kalauzol minket. A legkülönlegesebb tisztségekkel... több»

Egy francia falu titkos lakói
#36546

dokumentum

Létezik valahol egy bájos kis falu Franciaországban, melynek lakói nemcsak emberek, hanem apró állatok is. Otthagyva a természetet, ezek a pici lények beköltöztek a falu házaiba,... több»

Iránymutató függőónok - Portréfilm Turi Attila építészről
#36547

életrajzi

A portréfilmben az építész művészetéről mesél otthonában és a közösséget, az örökölt értékeket és a hagyományt tisztelő legjelentősebb alkotásai előtt. több»

Rendező: Gulyás János

#36548

vígjáték

Kevin Chrome, a szürke könyvelő élete teljes mértékben megváltozik, amikor váratlanul beállít hozzá az unokatestvére.

Rendező: Kevin L. Coffman

Jelbeszéd - Portréfilm Sára Ernő tervezőgrafikusról
#36549

életrajzi

Bár fiatalon Svájc legnagyobb művészeti intézményének megbecsült munkatársa lehetett, mégis inkább hazatért, így a magyar tervezőgrafika világszerte ismert, kiemelkedő... több»

Rendező: Keserű Judit

#36550

NA Covid-19  (2021)

dráma

Dráma az embereknek a járvánnyal folytatott küzdelméről.

#36551

dokumentum

A Szahara ezúttal két arcáról is megmutatkozik. A gyönyörű homokdűnék ősi kultúrákat rejtenek maguk között, ugyanakkor napjainkban a kilátástalanság, az élet mindennapi... több»

Börtönárvák
#36552

dokumentum

A dokumentumfilm börtönben ülő anyák és gyermekeik kapcsolattartásának nehézségeit mutatja be egy olyan börtönben, melynek vezetői fontosnak tartják elősegíteni a reintegrációt.... több»

Állatok a hóban
#36553

dokumentum

A természetfilm-készítő, Gordon Buchanan egy fagyos csodavilág lakóit mutatja. Olyan állatokat, akiknek a teste, szervezete és életmódja alkalmazkodott az Északi-sark zord... több»

Rendező: Sally Thomson

#36554

krimi | rövidfilm

A filmben egy igazságügyi orvosszakértő nyomoz egy bizarr gyilkosságsorozat ügyében, ahol az áldozatok rendőrök.

Kareki
#36555

NA Kareki  (2016)

vígjáték

Takehiro próbál munkát találni, és végül a vak Risa házitanítója lesz. A kezdeti nehézségek után a két ember között barátság alakul ki.

#36556

Az 1920-as évek Buenos Airesében a tangósztár, Carlos Gardel rengeteg nő fejét elcsavarta, köztük Wakefield bárónőét is. A következő évtizedben Gardel Párizs felé veszi az... több»

Gigantic
#36557

NA Gigantic  (2018)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A Gigantic kutatói egy tizenéves kalandort követnek, amikor felfedezik a felhőkben elrejtett óriások világát, miközben találkoznak Inával, egy 60 láb magas tíz éves kislánnyal, aki... több»

#36558

dráma | horror | thriller

A film története szerint egy kegyetlen gengsztert, aki apjának gonosz szellem kísért, elárulják. ,A férfi kegyetlen bosszúhadjáratra indul, ám ezen a pokoli úton a járulékos... több»

#36559

dráma

Egy amerikai katona súlyos agysérülést szerez az afganisztáni harcokban, és hazatérve nehezen találja a visszailleszkedéshez vezető utat. több»

The Anarchists vs ISIS
#36560

akció | dráma

Egy amerikaiakból álló aktivista csoport kapcsolatot létesít egy kurd milíciával, hogy segítséget nyújtsanak, és közös erővel legyőzzék az ISIS-t Szíriában. több»

Rendező: Daniel Espinosa

Szereplők: Jake Gyllenhaal