Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Az újjászületett Farkas utcai templom
#36621

dokumentum

"Semper reformanda" az Egyháznak szüntelenül meg kell újulna, vallják a nagy reformátorok, ami nem csak az emberek alkotta gyülekezetre, hanem a kőből épült egyházra, a templomra is... több»

Rémálom az Everesten: a nepáli földrengés
#36623

A lélegzetelállító Himalája évről évre százezreket vonz Nepálba. Ez a természeti csoda azonban tud pusztító is lenni. 2015 áprilisában heves földrengés és azt követő... több»

#36624

dokumentum

Immár 60. éve, hogy 1958-as “Move it” című dalával Cliff Richard, az egyik legnagyobb brit poplegenda berobbant a zenei világba. Az idén 78. születésnapján október közepén... több»

Rendező: Terence Bulley

Vad Costa Rica
#36625

dokumentum

Fedezzük fel a világ ökológiai szempontból egyik legváltozatosabb országát, Costa Ricát benépesítő fantasztikus élőlényeket, például a rejtőzködő ocelotot és pumát! Van egy... több»

Rendező: Ian Marsh

Készítette: Mad Dog
#36626

A csapat egy utahi mentős kérésére készít egy eszközt, amellyel baleseteknél kiszabadíthatók az utasok az autókból. Elkészítik egy klasszikus kard speciális változatát is. több»

#36627

animáció | családi

Már egy éve, hogy Mic Mic és Oscar visszatértek hihetetlen kalandjukból. És most, miután Keselyű ördögi tervével szabotálni akarja a Grizzly kölyök kiszállítását az amerikai... több»

Rendező: Vasiliy Rovenskiy

Szereplők: Christine Galyean

#36628

dokumentum

A Természetes ellenfény kétrészes portré-dokumentumfilm Nádas Péterről. Az első rész belép Nádas Péter szerzetesi elvonultságába: megmutatja szent-profán hétköznapjait kerti... több»

#36629

NA Cigarette  (2016)

rövidfilm | thriller

Egy nő a randevú után felhívja a férfit a lakására, és meglepetés sztriptízt rendez neki.

Mindennapi kenyerünk – Hagyományos és modern pékségek
#36630

dokumentum

A kenyér évezredek óta alapvető tápanyagforrásunk. Hogyan változott a hagyományos receptúra az ipari gyártás megjelenése óta? Miből készül ma a mindennapi kenyerünk? A... több»

#36631

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#36632

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#36633

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#36634

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#36635

84 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#36636

dráma | vígjáték

A hetvenéves Mahin, aki eddig magányos volt, úgy dönt, hogy újraéleszti szerelmi életét. Egy véletlen találkozásból pedig egy felejthetetlen este kerekedik. több»

#36637

dráma | vígjáték

Delia, háromgyermekes anya az 1940-es évek második felében Rómában él. A város a felszabadulásból fakadó remény és az éppen csak véget ért háború okozta anyagi nehézségek... több»

#36638

dráma

2014 óta Franciaországban a helyreállító igazságszolgáltatás lehetőséget kínál a bűncselekmények áldozatainak és elkövetőinek a párbeszédre, biztonságos rendszereken... több»

#36639

77 Reinas  (2024)

(2)

dráma

A perui társadalmi és politikai felfordulás közepette Lucia, Aurora és édesanyjuk, Elena arra törekszenek, hogy az Egyesült Államokba vándoroljanak. Búcsút vesznek hazájuktól,... több»

#36640

dráma

Az elbeszélés Homérosz Odüsszeiájából merít ihletet, és két kamasz útját mutatja be, akik Dakarból indulva Európába utaznak. Tudtukon kívül veszélyekkel szembesülnek: az... több»