Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36621

fantasy | horror

A Midnight Society legújabb tagjának története, aki horrortörténete elmondása után megtapasztalja, milyen ha valóra válik. Vajon mi történik a csapattal, amikor kisvárosuk félelmetes... több»

Tornai József költő - A hívó hang
#36622

életrajzi

90. születésnapján köszöntjük a magyar kultúra "bartóki vonulatának" kiemelkedő képviselőjét, akinek életét, gondolkodását és művészetét mindmáig az igazság, az emberi... több»

#36623

akció | thriller

A fiatal Riley Hollywoodban próbál állást találni, de nem kap szerepeket. Megismerkedik egy bűnözővel, akivel kiforralnak egy veszélyes tervet, hogy gyorsan meggazdagodhassanak. több»

Otthonom lesz az Isten háza - Tardy László, a Mátyás-templom kántor-karnagya
#36624

életrajzi

Tardy László 1966 óta a Mátyás templom kántor-karnagya, így ezt a különleges szakrális teret most egy jelentős eseményekben gazdag életpálya fő helyszíneként is megcsodálhatjuk. több»

Rendező: Mohácsi Szilvia

#36625

dráma | sportfilm

Rosa és Luna mindenre készek azért, hogy a lányaik előrébb jussanak az életben, akár még bokszmeccseken is ringbe szállnak.

A katasztrófa – naplók 2017
#36626

dokumentum

2017-et számos jelentős hurrikán, áradások, két komoly földrengés és halálos erdőtüzek jellemezték. Szakértő elemzés segít a nézőknek megérteni az ezek mögött a... több»

Oroszlán a városban
#36627

dráma

Döbbenetes történetekkel találkozunk, amelyek főszereplői bolygónk legveszélyesebb fenevadai közé tartoznak. A Szörnyek hava szinte elképzelhetetlen lényeket hoz közel hozzánk –... több»

Vaddisznók – A nagy visszatérés
#36628

dokumentum

Az Ázsiából származó vaddisznó a közép-európai erdők egyik legnagyobb testű emlőse. Úgy tűnt, hogy a kihalás veszélye fenyegeti, de az utóbbi időben újra terjeszkedik... több»

Magyarosaurus – Báró Nopcsa Ferenc nyomában
#36629

dokumentum

Báró Nopcsa Ferenc egy volt a nagy magyar kalandorok (Julianus, Kőrösi Csoma, Vámbéry Ármin, Benyovszky Móric) között, de bátran mondhatjuk, hogy talán a legutolsó. Akkor élt,... több»

#36630

NA VertiGhost  (2017)

misztikus | rövidfilm | sci-fi | történelmi

A rövidfilm az identitás konstruálásának kérdéseit járja körül.

#36631

dráma | romantikus | thriller

Egy történet egy amerikai kisváros szegényebb külvárosából. több»

Bálnák nyomában
#36632

dokumentum

A modern technika, ha egy ősi élőlénnyel találkozik… A film a bálnák világát tárja elénk a legmodernebb képalkotó eszközök segítségével. Nehéz eldönteni, hogy a főszerepet... több»

Rendező: Bertrand Loyer

Szereplők: James Faulkner

Thingdom
#36633

NA Thingdom  (2018)

animáció | fantasy | kaland

Lucas, egy 12 éves fiú beleesik egy furcsa örvénybe a Csendes-Óceánon. Amikor felébred, egy különleges világban találja magát: Thingdom-ban, amely az a hely, ahova azok a dolgok... több»

Rendező: René Castillo

Szereplők: Javier Lacroix

#36634

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy mindent látott ügyvéd élete legnagyobb védelmi eljárása előtt áll.

Rendező: Ben Affleck

Szereplők: Ben Affleck

The Swimmer
#36635

NA The Swimmer  (2018)

dráma

Egy adrenalinfüggő élete, aki a járja a világot, hogy ráleljen a legvadabb folyóra, ahol kajak és mindenfajta védelem nélkül úszhat. De van ott még valami sokkal mélyebb is, ami arra... több»

Runes
#36636

NA Runes  (2018)

akció

A film története a szent misszióra vállalkozó keresztes lovagok egy maroknyi csoportját démoni erők támadnak meg... több»

#36637

NA Going Dark  (2018)

dráma

A film története szerint egy fiatal vadvízi edző megkísérli elrejteni komoly betegségét, és arra vállalkozik, hogy végigvezeti barátait egy hosszú és vad folyószakaszon. több»

#36638

krimi | misztikus | thriller

Alan Doran, a sheriff egy kisvárosba érkezik, ahol gyilkossági ügyben kezd el nyomozni. Alan hamarosan rájön, hogy a kisváros lakói szörnyű, sötét titkot rejtegetgetnek. több»

Amira
#36639

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#36640

dráma | romantikus | sci-fi

Zoe egész életében leukémiában szenved. Amikor az állapota rosszabbodni kezd, az orvosai azt mondják, csak néhány hónapja van hátra. Egy nap egy fiatal űrhajós a lány családjának... több»