Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
MüpArt Classic - Befejezetlen szimfóniák, Thomas Hampson és a Concerto Budapest
#36641

zenés

A koncertfilmben Gustav Mahler befejezetlenül maradt X. szimfóniájának I. tétele hangzik el a mesés hangú Thomas Hampson szólaltat meg. A személyes Adagio remekül illik a gyermekének... több»

Kígyók a városban: Simon Keys akcióban
#36642

dokumentum

A dél-afrikai Durbanben olykor elszabadul a pokol: halálos marású mérgeskígyók özönlik el az otthonokat, és ilyenkor csak professzionális hüllőbefogók szabadíthatják meg a... több»

Good Morning
#36643

dráma | rövidfilm

Ebben a 15 perces, magyar rövidfilmben Budai Sára, az egy gyermekét egyedül nevelő anyuka mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, melyből kiderül, hogy mennyire fontos manapság az angol... több»

#36644

NA The Load  (2015)

dokumentum

A tizenhatodik században egy spanyol nemes hölgy és egy Tameme indián hosszú útra indul az Újvilágba, hogy szabadon élhessenek. A hosszú út lépésről lépésre bontja le közöttük a... több»

#36645

fantasy

Egy fiatal művészek által szervezett buli után Lur és Ura a sivatag közepén találják magukat. A két fiatal nő mindent elkövet, hogy hazajusson. Az út során nem csak a céljukhoz, de... több»

Novelmore: Invincibus: A varázslatos páncél
#36646

Az élet úgy hozza, hogy a rendkívüli felfedező, Dario, a szabadszellemű Arwynn herceg és a tapasztalt Gwynn Úrnő titkos képességeiket is bevetve közösen harcolnak, hogy megvédjék... több»

Az újjászületett Farkas utcai templom
#36647

dokumentum

"Semper reformanda" az Egyháznak szüntelenül meg kell újulna, vallják a nagy reformátorok, ami nem csak az emberek alkotta gyülekezetre, hanem a kőből épült egyházra, a templomra is... több»

Élni
#36648

NA Élni  (2019)

dráma

Egy római külvárosban él az Attorre család. Luca frusztrált szabadúszó újságíró, Susi, az egykori balerina túlsúlyos nőknek tanít balettet. A lányuk, Lucilla csendes, nagy... több»

Animax Musix 2016 Osaka
#36650

zenés

A 2016-os Osaka-i könnyűzenei fesztiválról készólt koncertfilm. több»

Állati operatőrök
#36651

dokumentum

Vadállatokra szerelt speciális kamerák segítségével leshetünk be a vadvilágba. több»

Vad Costa Rica
#36652

dokumentum

Fedezzük fel a világ ökológiai szempontból egyik legváltozatosabb országát, Costa Ricát benépesítő fantasztikus élőlényeket, például a rejtőzködő ocelotot és pumát! Van egy... több»

Rendező: Ian Marsh

Luxus játékok
#36653

dokumentum

Az Egyesült Királyságban évente átlagosan 175.000 Ft-nak megfelelő összeget költenek el ajándékokra, gyermekenként. Ez a világon a második legmagasabb összeg, mindössze Ausztrália... több»

#36654

dráma | romantikus | sci-fi | thriller

Penny, egy rózsaszínű hajú lány beleszeret egy zaklatójába, Mirába. A drogok világában azonban az álmok és a valóság elkezdenek összemosódni.

A hajóroncs pszichopatája
#36655

dokumentum

A Batavia-zendülés során emberek egy civilizált csoportja vérszomjas gyilkosok barbár csőcselékévé válik. Ez minden idők egyik legrémisztőbb és leghátborzongatóbb hajótöréses... több»

Tourette a családban
#36656

dokumentum

Olyan családok engednek bepillantást életükbe, akik Tourette-szindrómás idegrendszeri betegséggel élő gyermekeket nevelnek. Megismerhetjük történetüket és örömüket, ahogy a... több»

#36657

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

#36658

dokumentum

Milyen globális menüt fogyasztunk nap mint nap? Honnan érkezik az ételünk? Mennyire tudatosak a fogyasztók? Mi a helyzet Európában? Mi történik a valaha agrárnagyhatalomként számon... több»

Rendező: Novák Tamás

Föld alatti mesék
#36659

dokumentum

A kerttulajdonosok sokat tehetnek a biodiverzitás megőrzése érdekében. Egy kis pihenőkert is sok vendégnek adhat otthont, többek között a nem mindig szívesen látott vakondnak. Bár a... több»

#36660

dokumentum

Anyja halála után egy nő egy naplóra bukkan, amelyet még a második világháború alatt írtak. Mindig azt hitte, hogy az apja az ellenállás hőse volt, de most rádöbben, hogy... több»

Rendező: Erika Rossi

Szereplők: Lorena Fornasir