Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
My Little Pony: Equestria Girls _ Tükörvarázs
#38101

animáció

Ebben a részben Sunset Shimmer visszatér Equestriába, miután a mágikus naplója betelik. Magával hozza Starlight Gillmert is az élők világába. Eközben Juniper Montage egy mágikus... több»

#38102

NA Isósceles  (2017)

dráma

Manuel megismerkedik Danilóval, és közel kerülnek egymáshoz. Ezt követően Manuel megismeri Eloisát is, és kölcsönös szenvedély alakul ki közöttük, de Manuel nem sejti, hogy Danilo... több»

#38103

NA Paper Wasps  (2017)

thriller

Három igazságosztó megpróbálja megtisztítani az utcákat a "mocsoktól", de amint elalszanak, egy sötét figura vadászik rájuk. több»

A kamerás emberek - A mozi, a kinematográfia úttörőinek története a Délvidéken
#38104

dokumentum

A filmművészet két első délvidéki és közép - európai úttörőjének Lifka Sándornak és Bosnyák Ernőnek élete és munkássága Bácskához, azaz Szabadkához és Zomborhoz... több»

#38105

dráma

A második világháború alatt közel 10 000 szövetséges repülőgép zuhant le Franciaország területén, így a francia ellenállás létrehozott egy hálózatot, amely a lezuhant gépek és... több»

Tűzijáték: Tudomány és történelem
#38106

dokumentum

A film készítői arra vállalkoztak, hogy korabeli leírások alapján megpróbálják elkészíteni a legkorábban gyártott angol tűzijátékok másolatát. Behatóan tanulmányozzák a Tudor... több»

A Perfect Day for Banana Leaves
#38107

dokumentum

A libanoni határ közelében banánok nőnek, amelyeket a gázai övezetbe szállítanak.

Rendező: Yavin Rubinstein

Magyar gondolat – szabad gondolat
#38108

dokumentum

Kossuth Lajos nemcsak a miénk, magyaroké. Amikor a zsarnokok túlereje eltiporta szabadságharcunkat, száműzetésbe ment, hogy szabadon hirdethesse minden nép jogát a szabadságra és a... több»

#38109

történelmi

A dokumentumdráma az amerikai álom széthullását elemzi.

Magyar bajusz
#38110

dokumentum | vígjáték

Tíz éve német nyeri a magyar bajusz kategóriát a Bajusz Európa Bajnokságon! A magyarok elindulnak, hogy megmutassák, milyen is az igazi magyar bajusz, és megszerezzék a trófeát. Mert... több»

Rendező: Lakos Nóra

#38111

dokumentum

I. Jakab angol király paranoiás volt: meg volt győződve róla, hogy léteznek boszorkányok, sőt nemcsak hogy léteznek, de egyenesen az életére törnek. Ezért átfogó hadjáratot... több»

#38112

NA Chew  (2018)

animáció | krimi

Tony Chu egy különleges nyomozó, aki hátborzongató titkot rejteget, Tony ugyanis cibopathiás, azaz bármi, amit megeszik, látomás szerű benyomásokat idéz fel benne. Ennek... több»

#38113

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

#38114

akció | dráma | sci-fi | thriller

Amerika az összeomlás szélére kerül, amikor bioterroristák egy csoportja a himlő 'Zöld méreg' nevű változatával fertőzik meg a bankjegyeket. A társadalmi összeomlást a Divíziónak... több»

Parsons: Haymarket Affair
#38115

történelmi

A film igaz történetet, tiltott szerelmi kapcsolatot dolgoz fel. Albert Parsons kaukázusi férfi, délről származik. Szerelme, Lucy Gonzalez fekete bőrű. Kettőjük viszonya egyáltalán... több»

The Trainer
#38116

dráma

A film története szerint egy neves lovász, John Moore egy tragédiát követően mindenét elveszti, majd megismerkedik egy fiatal sráccal, aki szörnyűségek elől menekül. Kettőjük... több»

#38117

sci-fi

A film története szerint 2029-re az emberiségnek sikerült létrehoznia egy tenger alatti várost, az Oceanus kutatóközpontot, ami az emberiség utolsó reményévé válik, itt ugyanis a... több»

#38118

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#38119

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#38120

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»