Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Ízőrzők: Iszkaszentgyörgy
#39401

dokumentum

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a... több»

Rendező: Móczár István

#39402

családi | vígjáték

A legjobb barátok és osztálytársak, Dave, Joe és Danny összehoznak egy pop-punk bandát, a Summertime Dropoutsot. Igyekeztnek megragadni a lehetőséget, hogy felléphessenek a Warped... több»

Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveignek
#39403

dráma | romantikus

Anders Allström, zeneszerző és zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt... több»

#39404

dráma | háborús | történelmi

A film két nővér éltét mutatja be Franciaországban, akiknek életét teljesen tönkretette a második világháború. Kristin Hannah A Csalogány című regénye nyomán. több»

Behind the Curtain of Night
#39405

romantikus | sci-fi

A filmben egy olyan embert ismerhetünk meg, aki látta a születése előtti életeit, miután pár másodpercig a klinikai halál állapotában volt. több»

#39406

NA The Rogue  (2019)

akció | dráma | háborús | thriller

A CIA katonatisztje, Mike Cutler egy veszélyes küldetésre indul, melynek célja az Al-Kaida vezérek követése. A misszió azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Mike egy halálos politikai... több»

#39407

A film története szerint egy titkos várost az evolúció magas fokán álló értelmes dinoszauruszok laknak. Amikor a titokra fény derül, egy egyedül álló apukának mindent kockára kell... több»

#39408

NA Ctrl  (2016)

dráma | rövidfilm

Egy fiatalember belebonyolódik egy számítógépes versenybe, miközben otthon meglehetősen feszültté válik a hangulat.

#39409

thriller

Egy újságíró beépül egy vámpírkultuszt imádó titkos társaságba. több»

#39410

thriller

A film a Stan Truman után folytatott nyomozást öleli fel. A Truman által előadott csavaros történet elég hihetetlennek tűnik, ezzel próbálja magyarázni azt a rejtélys éjszakát, amit... több»

Ma este gyilkolunk
#39411

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

Amira
#39412

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#39413

NA Under The Dog  (2015)

(1)

akció | animáció | sci-fi

A történet 2025-ben, Új Tokióban játszódik, öt évvel a 2020-as tokiói olimpia súlyos terrortámadása után. A különleges képességekkel rendelkező diákok kénytelenek lesznek az... több»

Rendező: Masahiro Andô

#39414

NA Love Child  (2024)

dráma | vígjáték

Egy tizenegy éves, koraérett fiú, Junior azt tervezi, hogy átformálja édesanyja, Misty szerelmi életét, aki egy szeretetlen házasságban ragadt egy brutális férjjel, és akinek a fia... több»

#39415

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

Mága Zoltán - Budapesti Újévi koncert
#39416

dokumentum

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi Koncertet. Mága Zoltán 2018. január 1-jén jubileumot ünnepelt, így minden eddiginél... több»

Star Trek: Axanar
#39417

akció | kaland | sci-fi

A legendás kapitány, Grath és legénységének története a  Klingon Birodalommal folytatott háború négy éve alatt. több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#39418

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#39419

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#39420

akció | animáció | kaland

A Sly Cooper videojáték alapján készült animációs film főszereplője Sly Cooper, az árva mosómedve, aki egy nap felfedezi, hogy felmenői révén híres tolvajdinasztiából származik.