Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
A tökéletes szexjáték nyomában
#49464

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

Postások gyöngye – Pat és a kalózok
#49468

animáció

Pat, a szemüveges, ügyefogyott postás a Greendale nevű falucska kedvence. Mindenki ismeri és kedveli, ami nem is csoda, hiszen bárhová megy, bárkinek is visz levelet, vagy csomagot,... több»

#49469

dokumentum

 A mozgalom története, ami a 60-as években született, és mindent bevetve harcolt a rendőrségi brutalitás és rasszizmus ellen. több»

Rendező: George Amponsah

Szereplők: Daniel Kaluuya

#49471

thriller

Aileen Wuornos Amerika egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának története, aki Floridába érkezik, hogy megpróbálja beteljesíteni tragikus sorsát. több»

#49472

NA Un prince  (2023)

dráma

Pierre-Joseph, a kertészetet tanuló diák a mentoraival és botanikatanárával való érintkezése a tudomány, a szex és a meditáció eredeti fúziójához vezet. több»

#49475

romantikus | vígjáték

Egy lány a múltja elől menekülve futókalandba keveredik egy pasival, aki ragaszkodik a saját kényelméhez és szokásaihoz. Másnap felébrednek és tudatosítják, hogy együtt kell... több»

#49476

dokumentum

Ez a lélekemelő zenei dokumentumfilm egy olyan philadelphiai középiskolai programot mutat be, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy gondolataikat, érzéseiket és álmaikat egy albumnyi... több»

#49479

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Vince Carter visszatekint rekorddöntő, 22 évadon keresztül tartó kosárlabda karrierjére, amely során hihetetlen magasságokba és a legmélyebb mélységekbe is eljutott. több»