Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49441

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

101. magyar népmese
#49442

dokumentum

Portréfilm Mikulás Ferencről, a Kecskemétfilm Stúdió alapítójáról, aki évtizedek óta töretlen hittel vezeti az ország legrégebben működő rajzfilmstúdióját. 50 év alatt több,... több»

Rendező: Novák Tamás

#49444

akció | sportfilm | vígjáték

Egy lány felfedezi, hogy játékkonzolján keresztül varázslatos módon képes irányítani focizó apja teljesítményét. több»

Lenyűgőző otthonok
#49446

dokumentum

Dermot Bannon, Írország legismertebb építésze megmutatja nekünk a világ legelképesztőbb otthonait. Az epizódok főszereplői néha maguk az otthonok, néha pedig a mögöttük álló... több»

#49449

dokumentum

Ki volt Juhász Ferenc, aki sajátos szóteremtésével megújította a magyar irodalmi nyelvet? Ki volt a költő, aki történelmi korszakokon át mindig megőrizte saját hitét az írásban,... több»

Ami a kaszrojban fő…
#49450

dokumentum

A kunsági birkapörkölt karcagi hagyománya Júniusban Karcagon birkaétkek az asztalon. A kunsági birkafőzés karcagi hagyománya a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékére... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#49451

dokumentum

Christoph Wanner dokumentumfilmje az oroszországi Pyatak börtönszigeten élő fegyencek mindennapjairól. A kolostorból lett fegyintézet falai közt veszélyes bűnözők, gyilkosok és... több»

#49452

akció | romantikus | thriller

#49457

dokumentum

Parks hihetetlen története és a történelmi buszbojkotton túli élete, amely feltárja az aktivizmusa mögött álló szándékot, radikális politikáját és bátorságát. több»

#49459

horror

Egy horror-antológiafilm, amelyet két rendező, Mike Mendez (Big Ass Spider!) és Alejandro Brugués (Juan of the Dead) beszélgetése ihletett.