Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Rózsaméz
#49483

NA Rózsaméz  (2022)

játékfilm

Néhány nap a nyár közepén apával és a játszótársakkal közösen a faluvégen, a patakparton. Ez egy középkorú apa meséje, amit kisfiának mesél, hogy jobban legyen, és megígéri,... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Szereplők: Fehér Dániel

#49485

animáció | dráma | vígjáték | zenés

2032-ben egy zenei idolokból álló csapat tagjai hirtelen visszavonulnak. Két év múlva az lesz a cégük feladata, hogy új idolokat keressenek.

#49486

akció | kaland

A világ, ahogyan mi ismerjük, véget ért, de nem úgy, ahogyan azt előre megjósolták. Három ember. Három felvonás. Egy gonosztevő. Az Amivé válunk az emberiség történetét meséli... több»

#49487

NA O Acidente  (2022)

dráma

A kerékpáros Joana furcsa balesetbe keveredik, ahol egy autó motorháztetején cipelik egy háztömbön keresztül. Joana sértetlenül távozik, és úgy dönt, hogy eltitkolja az esetet... több»

#49491

dráma | thriller | történelmi

1894-ben Párizsban egy fiatal nő önként hagyta magát bezárni a Salpêtrière kórházba, hogy megkeresse az édesanyját. Az intézményben pedig éppen egy bálra készülnek. több»

Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#49494

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#49496

dokumentum

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

#49498

dokumentum

A Dolomitokról szóló film bemutatja azt az ősi világot, amely érintetlen állatvilágnak ad otthont: a szirti sasnak, a farkasnak, a havasi csókának, a hiúznak, a kőszáli kecskének, a... több»

Rendező: Judith Doppler

#49499

dráma

Életigenlő családi dramedy, amely egy vidéki kisvárosban játszódik. Dustin Hoffman játssza Billt, Sam (jake Hoffman) feltűnősködő apját. Sam hazatért, hogy gondoskodjon a... több»