Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50321

dokumentum

Illemszabályok másképpen. A Lexikon Így illik című sorozata mindennapi viselkedésünk apró kihágásait veszi szemügyre. A Momentán Társulatra épülő minisorozat a reality műfaj, a... több»

Kuba – A vadon forradalma
#50325

dokumentum

Kuba a Karib-térség leggazdagabb élővilágával rendelkezik: 3700 km érintetlen tengerpart, hegyvonulatok még mindig az őserdőben terülnek el, gazdag állat- és madárvilágtól... több»

#50327

romantikus

Két romantikus, de kiégett ember találkozik egy esküvőn, és majdnem összejönnek a ruhatárban, mielőtt lefékeznének. Megállapodnak abban, hogy őszinte vallomásokat tesznek a... több»

9/11: Kutatás Carmen Rivera után
#50328

dokumentum

A szeptember 11-ei terrortámadásokat követően ezrek kutattak elkeseredetten eltűnt rokonaik, családtagjaik és barátaik után. Egyikük, Luis Rivera, különösen kitartó volt: ő még... több»

#50329

thriller

Egy idős ingatlanmágnás (Mr. Chambers) megveszteget két világhírű paranormális nyomozót (Mark és Leo), hogy bebizonyítsák, menyasszonya szelleme továbbra is abban a szállodában... több»

A jószolgálat oroszlánjai
#50336

dokumentum

5 éve adták át a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének székhelyét, a Wanatka Lions Központot.  Riportfilmünk ebből az alkalomból készült. több»

#50337

dráma | rövidfilm

Miután Deni hazatér a börtönből, szélhámos mostohaapja vidékre küldi, hogy elcsábítson egy lányt a nevelőotthonból. több»

A sarkvidék csodái
#50339

dokumentum

Miként képes alkalmazkodni az állatvilág a Föld legzordabb és legszélsőségesebb éghajlati viszonyaihoz? Milyen anatómiai és viselkedési sajátosságokkal felfegyverkezve veszik fel a... több»