Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50322

NA The Outrun  (2024)

dráma

Több mint tíz évnyi távollét után Rona visszatér a távoli Orkney-szigeteken lévő otthonába, Skóciába. Ahogy újra felfedezi a különleges, vad tájakat, ahol felnőtt,... több»

Versenyfutás a tengerek megmentéséért
#50323

dokumentum

Mi vagyunk az első nemzedék, amelyik felismeri, hogy súlyosan káros hatással vagyunk a bolygó egészére. Az emberek hosszú ideig úgy gondolták, hogy az óceán egy végtelen erőforrás,... több»

Rendező: Tim Gallagher

Székely fonó
#50324

zenés

A háziasszony kérője búcsút vesz kedvesétől, azonnal el kell hagynia, mert üldözik a csendőrök. A háziasszony magára marad, keserű bánat gyötri szívét. Földijei, a kis székely... több»

Dying in Plain Sight
#50326

dráma

A film Morgan Cruz, egy túlsúlyos középiskolás diák és édesanyja, Kim megrendítő történetét mutatja be, akik mindketten baljós titkokkal rendelkeznek, amelyek végül pusztító... több»

#50327

zenés

Zenés ünnepi játék három felvonásban A Parsifal Richard Wagner utolsó operája. Wagner 1845-ben, marienbadi kúrája idején tanulmányozta először Wolfram von Eschenbach Parzival című... több»

#50331

családi | fantasy | kaland

Amikor a tizenöt éves Annabelle-t árvaházba küldik, két másik gyerekkel együtt megszökik, hogy megmentse a családja farmján élő állatokat, mielőtt kapzsi szomszédja, Bo Gilmer... több»

X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert
#50332

zenés

"Az est háziasszonya: Ördög Nóra. 2018. január 1-jén tizedik alkalommal köszöntötte az újesztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer néző a Papp... több»

#50336

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»

All for the Love
#50338

dráma | romantikus | zenés

#50340

NA Il ritorno  (2022)

dráma

A film egy fiatal családról szól: Teresa Pietróval és kétéves fiukkal, Antonióval él egy laziói város külvárosában. Mint sok más fiatalnak, nekik is meg kell küzdeniük a... több»