Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

NA Grimes  (2022)

horror

Rendező: Brent Garrett

#50343

dokumentum

A dokumentumfilm egy fiatal tigris életét és zsákmányszerzési szokásait követi nyomon, hogy körüljárja a kérdést, vajon meddig kielégítő az élettér az orosz vadonban élő... több»

#50344

dokumentum | életrajzi

Ez az időszerű dokumentumfilm a HQ Trivia, a forradalmi „game show a telefonodon” alkalmazás technológiai felemelkedésének és bukásának krónikája, amely vírusként terjedt el,... több»

#50345

dokumentum | rövidfilm

Csaba látássérült, és mint oly sokan a mai világban, online randi alkalmazások segítségével próbálja megtalálni az igazit. De vajon hogy boldogul egy világban, ahol a képek és a... több»

Rendező: Danial Shah

#50346

dokumentum

A dokumemtum ritkán látott archív felvételeken és a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel a királynő szavainak hatását: a világ vezetőivel való... több»

Rendező: Stuart Strickson

Szereplők: Hugo Vickers, Roya Nikkhah

#50347

NA Blueback  (2022)

családi | dráma

Abby búvárkodás közben összebarátkozik egy csodálatos vadkék sügérrel. Amikor Abby rájön, hogy a halat veszély fenyegeti, aktivista anyukájától, Dorától merít ihletet, és... több»

#50349

animáció

Anya és apa táborozni viszi az erdőbe Lolát, Lucie-t, Hugót és Victort. Amikor a felnőttek vizet keresve eltévednek az erdőben, Lolának kell megnyugtatnia társait, hogy minden rendben... több»

#50350

dokumentum

Gyakran előfordul a fiatalok körében, hogy tudva, -vagy tudtunkon kívül-, drogot fogyasztanak. Az ismeretterjesztő film szakemberek segítségével járja körül, hogy milyen tünetekkel,... több»

#50351

dráma | történelmi

Egy hétéves kisfiú, Amerigo, 1946-ban elhagyja elszegényedett nápolyi családját, és vonatra száll, hogy egy gazdagabb családhoz menjen északra, egy háború utáni kezdeményezés... több»

Új közjáték – Az út
#50352

Lao Ce: Tao-te king című írásának egy részletét fogalmazta animáció és natúrfilm összhangjává a kísérleti filmetűd, Boris Virág rendezésében. több»

Rendező: Boris Virág

Szereplők: Oláh Edmond

#50353

dokumentum

Méz, liszt és illatos, egzotikus fűszerek alkotják a mézeskalácsot, ezt az Európa szerte kedvelt csemegét. Anita Lackenberger dokumentumfilmje bemutatja, hogyan sütik a mézeskalácsot... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Az igazság a gyorskajákról
#50354

dokumentum

Világszerte több millió adag elvitelre készült ételt fogyasztunk hetente. Az ételszállítási alkalmazások robbanásszerű megjelenésével pedig egyre kevésbé főzünk otthon. Ez a... több»

Életút Krisztus követségében
#50355

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

#50356

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»

#50357

dokumentum

Ben Hansen és egy csapat ufószakértő a földönkívüliek közelmúltban tapasztalt megnövekedett aktivitását vizsgálja a New York állambeli Hudson-völgyben. A csapat a jobb eredmények... több»

#50358

dokumentum

Disney+

Ismerje meg a Föld legmagasabb állatát. Tudjon meg új információkat arról, hogyan él ez az afrikai legenda Kenyában, Dél-Afrikában és Namíbiában. több»

#50359

dráma

Iris és Ariel 14 éves ikrek, akik édesanyjukkal és idősebb nővérükkel, Liával élnek egy puhatestűekkel és hüllőkkel teli tengerparton. Kapcsolatuk túlmutat a hétköznapi intimitás... több»

Cremonai hegedűk, miskolci zenészek
#50360

dokumentum

A miskolci Egressy-Erkel Zeneiskola Ifjúsági Szimfonikus Zenekara Gergely Péter Pál karmester vezetésével 2017 októberében egy koncertmeghívásra Olaszországba, Cremonába utazott.... több»

Rendező: Kerényi László