Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Norvégia, az ország, amelynek varázslatos tájait a különböző földtörténeti korszakok formálták. A dokumentumfilm Norvégia rendkívüli változatosságát mutatja be. több»

#50342

dokumentum

Az óceánok élővilága az emberi tevékenység hatására mind nagyobb veszélybe kerül, így a tudósok az idővel versenyt futva igyekeznek megmenteni e létfontosságú ökoszisztémákat.... több»

#50343

dokumentum

Az exkluzív vonókat a mai napig kézzel készítik. A hangszerkészítők több mint kétszáz éve brazilfát használnak erre a célra. A Bbrazilfának nagyon szép, mitológikus története... több»

#50344

horror

Egy család megpróbál új életet kezdeni, miután tragikus módon elvesztették kislányukat. Új otthonukba költözve azonban kisvártatva különös jelenségekre lesznek figyelmesek, az... több»

A messzi észak vadonjai
#50346

dokumentum

Alaszka, Kanada, Norvégia, az Északi-sarkvidék: kevés zordabb és távolibb táj van náluk a Földön, így azoknak az állatoknak, amelyek életben szeretnének itt maradni, tökéletesen... több»

#50347

dokumentum

A hírhedt ünnepi különkiadás, The Star Wars Holiday Special (1978) története a kulisszák mögött. több»

A legrövidebb út Brazíliába
#50348

játékfilm | rövidfilm

Ryohei és kistestvére, Riku nagy focirajongók, és nagy álmuk, hogy eljussanak Brazíliába találkozni Neymarral. A kicsi még elhiszi a mesét, hogy ha ásnak egy alagutat, átjuthatnak a... több»

#50349

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#50351

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

#50352

NA Milarepa  (2024)

dráma | kaland | sci-fi

Egy posztapokaliptikus világ tárul elénk, miután a természet legyőzte a technológiát. A 12 éves kislányt, Milát apja meggyilkolása teszi tönkre. Mila útnak indul, hogy jóvátegye... több»

#50353

zenés

A Zeneakadémia által rendezett koncertre Szörényi Levente 70. születésnapja szolgáltatta az alkalmat. több»

Álmodozás és összefonódás
#50354

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#50355

dráma | rövidfilm

#50356

horror

A Last American Horror Show folytatása.

#50358

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

Menekülők
#50360

NA Menekülők  (2022)

62 ukrán menekült – anyák, gyermekeik és idős emberek –, egy buszon majdnem három napon át utaztak a moldáv fővárosból a németországi Karlsruhe felé. A gyötrelmes, hosszú út... több»