Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50421

NA Jeannette  (2022)

dokumentum

Jeannette Feliciano tagja egy egyre növekvő, de egyáltalán nem irigylésre méltó társaságnak Amerikában: a tömeges lövöldözések túlélőinek. A csoport minden egyes héten új... több»

#50423

NA Colorblind  (2023)

dráma

Magdaléna, egy színvak fekete művésznő új környékre költözik a fiával; viszont kihívást jelent számukra, hogy meglássák az emberek valódi énjét. több»

Deadly Cheers
#50425

thriller

Julie új városba költözik, és ott kezd középiskolába járni. Csatlakozik a helyi pompomlány csapathoz, aminek edzője Allison, aki bármire képes, hogy titokban tartsa a részleteket egy... több»

#50428

animáció

Apple TV+

Közeleg az anyák napja. Peppermint Patty kivételével minden gyermek izgatottan várja az eseményt. Patty számára ez a nap csak szomorú emlékeztető arra, hogy anyuka nélkül nőtt fel.... több»

Rendező: Clay Kaytis

Kelly - Someone Else's Dream
#50430

dokumentum

Kelly Sildaru, a freestyle csodagyerek elmeséli évtizedes szenvedésének történetét, hogy felépüljön, és hangot adjon azoknak, akik még mindig áldozatok. több»

Út a csillagok alatt - El Camino a Világ Oltárától a Világ Végéig
#50435

dokumentum

Magyar zarándokok Szent Jakab útját, El Camino-ját mutatják be egyéni látásmóddal az alkotók. A „Világ Oltárától”, Fatimától, Santiago de Compostelán keresztül a „Világ... több»

#50436

vígjáték

Rendező: Woods Vincent

Szereplők: Luke Goss

#50437

akció

#50438

életrajzi

A 19. században élt Ernst Wilhelm Arnoldi üzletember, humanista, költő és politikus volt, de a nevét mára elfelejtették. Ez az életrajzi film az ő munkásságának állít emléket.

#50440

NA Algren  (2021)

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Nelson Algren felemelkedését és bukását, aki szenvedélyesen harcolt az igazságért, és Amerika szegényeinek hangjává vált a 20. század irodalmában. több»