Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Vendégségben a Mikulásnál
#50401

dokumentum

A Télapó otthonában, a messzi észak örökösen változó vadonjában élő lenyűgöző teremtmények lírai portréja. több»

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#50402

dokumentum

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

#50403

kaland

Ki ne hallott volna már Az Ezeregyéjszaka meséiről, a valaha írt egyik legszebb és legösszetettebb történetről? Seherazádé a merénylőktől rettegő, álmatlan Sahriár szultánnak ... több»

Kiút a szegénységből
#50404

dokumentum

A kínai kultúra és életmód bemutatása. több»

Inga Lindström: El nem múló szerelem
#50405

romantikus

Maren szörfiskolát akar nyitni Bretagne-ban. Mielőtt ezt megtenné, összeszedi a bátorságát, és elmegy a szülei ezüstlakodalmára. De fogalma sincs arról, hogy mit indít útjára az... több»

Vad partvidékek
#50406

dokumentum

A tengerpartok különleges, állandó változásban lévő régiók – az óceánok és a szárazföldek sokszínű, dinamikus találkozási vonalai, melyek kontinensek ütközése... több»

#50407

NA Weak Layers  (2024)

vígjáték

Három bulizós legjobb barát elindul, hogy megnyerjen egy sífilmes versenyt. Egy fergeteges vígjáték, amely a férfiak uralta síiparral száll szembe. több»

Új közjáték − A vonat utasai
#50408

animáció

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Franz Kafka: A vonat utasai című írásának animációs feldolgozását láthatjuk. több»

Univerzum - Big Bend Nemzeti Park - Amerika vadregényes határa
#50409

dokumentum

A Big Bend, azaz a „nagy kanyar” természetes országhatár Mexikó és Texas között. A Rio Grande kettéválasztja a két országban lévő természetvédelmi területeket, ami igazi... több»

#50410

dokumentum

Ez a történet olyan, mintha egy Dan Brown-regényből származna. Amikor Koeth professzor egy ködös reggelen belép az irodájába a Marylandi Egyetemen, egy titokzatos csomagot talál az... több»

#50413

dokumentum

Az Afrika déli részén fekvő Botswana kivételes természeti értékeket rejt. Az érintetlen vadonban az évszakok körforgása a víz felbukkanása és hiánya határozza meg a vidéket... több»

Rendező: Andie Clare

#50415

dokumentum

Pályatársak, barátok és lánya, Huszárik Kata emlékeznek a 90 éve született, és 40 éve tragikusan fiatalon elhunyt, de mindössze két játék- és öt dokumentumfilmjével a magyar... több»

Rendező: Mohi Sándor

#50416

NA Valley Road  (2023)

családi | fantasy | kaland

Rendező: Khalid Fahad

Így készült: Chicago musical a Szegedi Szabadtérin
#50417

A műsorban nyomon követhetjük a folyamatot, ami a Chicago előadáshoz vezetett a Szegedi Szabadtéri játékokon belül. Betekintés a kulisszák mögé, fontos pillanatok az... több»

#50418

NA Csavargók  (2018)

dokumentum

Filmio

„Közel 35 évet töltöttem teherautó-vezetéssel. Több, mint kétmillió kilométert tettem meg. Hogy kerültem pont ide?” Dokumentumfilmünk főhőse sehol sem talált megnyugvást,... több»