Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Angel Three
#51701

NA Angel Three  (2023)

thriller

Rendező: Anita Doron

Szereplők: Nahéma Ricci

Heart Sung
#51704

NA Heart Sung  (2023)

dráma | kaland | sci-fi

Fallen Angels Murder Club: Heroes and Felons
#51705

krimi

A film a Fallen Angels Murder Club tagjait követi nyomon, akik újra összefognak, hogy választ keressenek az egyikük halálával kapcsolatos kérdésekre. több»

#51710

NA A.J.  (2023)

dokumentum | rövidfilm

Nyomot hagyni magunk után, tisztelni a kézzel készített tárgyakat, számot vetni a múltunkkal - ezek a gondolatok roppant fontosak Jánosnak, aki önkéntes elvonulásban él a társadalom... több»

Rendező: Fuchs Máté

Cypress Hill: Insane in the Brain
#51711

dokumentum

A dokumentumfilm utazásra invitál a Cypress Hill - az úttörő, műfajteremtő hip-hop csapat karrierjén keresztül, és felfedezhetjük az örökségüket, illetve az örök testvériséget,... több»

Rendező: Estevan Oriol

#51712

romantikus

Abby egy pragmatikus Los Angeles-i ügyvéd, akit barátnője, Rachel vonakodva elvisz egy északi wellness-üdülőhelyre. Az elvonuláson Abby összefut Seannal, egykori középiskolai legjobb... több»

#51714

western

Két örömlány összefut egy sebesült fejvadásszal. Úgy látják, hogy szüksége van a segítségükre, ezért a fejpénz feléért lenyomozzák Gila Grimest, a kegyetlen, gyilkos banditát. több»

#51715

NA Sauvages!  (2024)

animáció | családi

Borneón, a trópusi erdő szélén Kéria kap egy orángutánbébit. Mivel az erdőt minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti, Kéria, Selaï és a kis főemlős, Oshi sok akadállyal... több»

#51716

A film felfedi, mi történt valójában a palotában, ami odáig vezetett, hogy Harry és Meghan mindent hátrahagytak, és saját jövőt építettek maguknak és gyermeküknek. Meghan egyre... több»

A Very Venice Romance
#51717

romantikus

Amy egy séfet keres, aki segít vezetni a vállalkozást, amelynek dolgozik. Megpróbál udvarolni egy olasz séfnek, de az elutasítja, ezért beiratkozik a főzőiskolájába, hogy... több»

Sir
#51718

NA Sir  (2023)

Szereplők: Nithya Sree

#51720

dráma

Rennes városa napjainkban. Saïd még mindig a szüleivel él. Titkos viszonyt folytat Vincenttel. Mivel képtelen szembenézni a családjával, beleegyezik egy elrendezett házasságba... több»