Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
She Rides Shotgun
#51721

thriller

A halálra ítélt lánynak harcolnia és lopnia kell, hogy életben maradjon, és a legfélelmetesebb férfitól tanul, akit ismer – az apjától. Jordan Harper díjnyertes regényének... több»

#51722

dokumentum

A filmkészítés bonyolult világa tárul elénk, különös tekintettel azokra a művészekre, akik életre keltik a filmes víziókat. A dokumentumfilm magával ragadó utazásra viszi a... több»

#51724

NA God's Time  (2021)

vígjáték

Dev és Luca végigszáguldanak New Yorkon, hogy megállítsák Reginát, aki igazságos küldetésként meg akarja gyilkolni volt barátját. több»

#51725

NA The Fearway  (2023)

horror | sci-fi | thriller

Egy fiatal pár épp az autópályán utazik, amikor egy őrült veszi őket üldözőbe.

#51729

dráma

A távoli jövőben egy hatalmas áradás pusztítja el a civilizációt. Kilenc túlélő a végtelen vízen hánykolódó hajón megpróbálja kialakítani a maguk társadalmát. Amikor azonban... több»

Rendező: Paul Wilmshurst

#51731

dokumentum

A dokumentumfilm elmerül a graffitik titkos világába és történelmébe, bemutatja a művészeket, akik csak mítoszként léteznek, szerelmi szálakat göngyölít fel, és megtudhatjuk, kik... több»

Rendező: Robert Gastman

#51732

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#51733

NA Dangerous Rumors  (2021)

(1)

krimi | thriller

Egy fiatal nőt megkérnek, hogy szállítson el egy ismert gengsztert a börtönből. A nő azonban egy idő után azt veszi észre, hogy a kelleténél jobban belemerült az alvilági életbe.

#51734

dokumentum

Interjúk a Beanie Babies, a Ty Warner által készített plüssjátékok szenvedélyes gyűjtőivel, neves influencerekkel és a vállalat bennfenteseivel.

Rendező: Yemisi Brookes

#51737

dráma

Iman és családja Iránba menekül, majd Észak-Svédországban köt ki. Iman továbbra is családfő marad, de megszegi a feleségének tett ígéretét, és csatlakozik a helyi... több»

#51739

NA Lothorin  (2024)

akció | dráma

Aranykor
#51740

NA Aranykor  (1977)

Dezső a kisnyugdíjas folyton zsörtölődik feleségével, aki nem ad neki pénzt, mivel tudja, hogy azt a kocsmában költené el. Egy reggel elindul otthonról, és mindenféle praktikákat... több»