Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Új közjáték – Karnevál
#51701

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Hamvas Béla: Karnevál című regénye részletének filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Szereplők: Lukáts Andor

Cápák inváziója
#51702

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

101. magyar népmese
#51704

dokumentum

Portréfilm Mikulás Ferencről, a Kecskemétfilm Stúdió alapítójáról, aki évtizedek óta töretlen hittel vezeti az ország legrégebben működő rajzfilmstúdióját. 50 év alatt több,... több»

Rendező: Novák Tamás

Twisted Sister
#51705

dráma

Úgy tűnik, Emilynek tökéletes élete van: van egy lánya, egy sikeres PR-cége, családi öröksége és egy erős házassága Kyle-lal. Ám minden darabokra hullik, amikor Lily megérkezik,... több»

#51708

dokumentum

Egy fáradhatatlan, saját útját járó, „pántokat feszegető” plébános, fegyházlelkész portréja. Papszenteléskor Butsy Lajos atya egy Ézsaiás idézetet választott jelmondatául:... több»

Rendező: Varga Ágota

#51711

dokumentum

A büntetés-végrehajtás elsődleges feladata, hogy a veszélyes bűnözőket távol tartsa a társadalomtól. A fogvatartottak rehabilitációja, amelynek célja a pozitív belső változás,... több»

Az Odera torkolatvidéke – A határtalan vadon
#51714

dokumentum

Az Odera-folyó torkolatvidéke csodálatos természeti táj. Számos különleges növény- és állatfaj talált itt békés, háborítatlan otthonra. Nem véletlenül kapta ez a térség az... több»

#51715

NA Junction  (2024)

dráma

#51717

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»