Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

életrajzi

Egy mohorai lány, akinek színház lett az egész világ… Tolnay Klárinak, a kétszeres Kossuth-díjas színésznőnek, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának... több»

Rendező: Varga Zs. Csaba

#51764

dokumentum

A dokumentumfilmben átélhetjük a Budapest-Bamako rali induló pillanatait, amikor három csapatot követünk nyomon, amint kérdéses állapotban lévő autóikat felújítják és... több»

Rendező: Villám Géza

#51766

NA Head South  (2024)

dráma | vígjáték

Halloween a rendelőben
#51768

dokumentum

Egy kis rettegésért nem feltétlenül kell moziba vagy halloweeni partiba menni, hisz az élet – vagy egy állatorvosi rendelő – olykor különb dolgokat produkál. Itt egy vérző szájú... több»

#51769

dokumentum | zenés

Szinetár 90
#51770

A magyar kulturális élet egyik meghatározó alakja előtt tisztelgő portréfilm betekintést enged a kilencven éves Szinetár Miklós által megélt emberi, művészi, történelmi és... több»

#51773

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a játék eredetét és fejlődését vizsgálja világszerte, az ősi rituáléktól a milliárd dolláros vállalkozásokig.

Rendező: Tomas Kaan, Willem Timmers

Szereplők: Idris Elba

#51775

dokumentum

A mexikói Yucatán-félszigetnél található cenotei víztározók lélegzetelállító látványa tárul elénk. több»

Rendező: Reed Rickert

#51776

dráma

Katia és Justine egymásba szeretnek. Az elköteleződéstől való félelem és mások véleménye ellenére úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak, a véletlenre bízva, hogy melyikük... több»

#51780

családi | fantasy | kaland

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy... több»