Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

dokumentum

Száz év fotográfia - avagy az ördög masinája Zabolán. Az időben száz évet utazunk, de a tér állandó: a háromszéki Zabola idősebb lakói mesélnek az elmúlt évszázad... több»

Rendező: Bollók Csaba

A Prince for the Holidays
#51782

romantikus

Madison, a feltörekvő zenész tréfából azt mondja fennhéjázó családjának, hogy egy kis európai nemzet hercegével randizik. Vicc túl messzire megy, amikor ráveszi barátját,... több»

Hanukkah on Rye
#51784

családi

Vajon egy hanukai csoda együtt tudja-e tartani a friss párt, Mollyt és Jacobot, miután rájönnek, hogy valójában egymással versengő csemegebolt-tulajdonosok? több»

#51788

dokumentum

Sean Suiter nyomozót szolgálat közben meggyilkolják, és az eset nemsokára egy hatalmas korrupciós ügyet szabadít a rendőrségre, ami ha kitutódik, a közösség kicsit sem rózsás... több»

Rendező: Sonja Sohn

Asszonyok
#51789

NA Asszonyok  (1981)

dráma

Bíró Lajos novelláiból készült a füzér a századelő asszonyairól. Az egyik krimibe illő praktikákkal halálba kergeti utált férjét, a másik végül is vérre menő... több»

#51791

NA The Old Way  (2023)

akció | dráma | krimi | western

Az Oscar-díjas Nicolas Cage első westernfilmjében Colton Briggs, a hidegvérű fegyverforgatóból lett tiszteletreméltó családapa szerepét játssza. Amikor egy törvényen kívüli és... több»

Once in Salem
#51794

horror | thriller | történelmi

Szereplők: Cindy Ramona

#51796

dráma | rövidfilm

Ez a történet egy mérgező kapcsolatról szól. A film középpontjában a két személyiség és az élethez való hozzáállásuk közötti radikális különbség, az emberek változásra... több»

Ride
#51799

NA Ride  (2023)

dráma | krimi

Rendező: Jake Allyn

#51800

NA Cicada  (2021)

rövidfilm

Chang-hyeon, a transznemű prostituált számára az egyik ügyfele egyszerre tűnik ismerősnek és idegennek. több»

Rendező: Daewoen Yoon

Szereplők: Nina Kim