Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

dokumentum

A tél közeledtével Heydi vadászatra indul az unokaöccsével, hogy felfedezzék az évszak rejtette új kihívásokat, és hogy új csapásokat találjanak. A vadászidény közepette... több»

Rendező: YU Xin-lan

Észak-Rajna-Vesztfália – a mesterséges tavak földje
#51782

dokumentum

 A németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található a világon a legtöbb mesterséges tó, amelyet tiszta vizű folyókból és patakokból duzzasztottak fel... több»

#51785

sportfilm

Netflix

Forma–1-es versenyzők és PGA Tour-golfozók csapnak össze egy sztárfellépőkkel teletűzdelt sportversenyen a Wynn Las Vegas golfpályáján. Élő esemény angol nyelven. több»

Itt az élet, vedd már észre! – Gondolatok az Addeturból
#51786

dokumentum

Nem csak iskola! Szuperhősképző, élettér, lehetőség, gyógyító közeg. A 30 éves Addetur Baptista Gimnázium tanárainak, diákjainak gondolatai az életről, szerelemről,... több»

Rendező: Vizi Mária

#51788

akció | animáció | kaland

#51789

romantikus

Olivia Connecticutban lakik, és az örökzöldek szakértője. Napokkal karácsony előtt Jack kér tőle segítséget, akinek fenyőfarmja van, viszont egy ismeretlen betegség pusztít a fák... több»

#51790

dokumentum | életrajzi

Gőzerővel zajlanak az Alisa című darab próbái, amelynek középpontjában Alisa Brunovna, az orosz színjátszás nagyasszonya áll. több»

#51791

NA Magány  (2023)

dráma | rövidfilm

Tamás, a sikeres építész kénytelen otthonról végezni a munkáját, így sokkal több ideje van arra, hogy odafigyeljen magára és a környezetére is. Egy házaspár költözik a... több»

ほかげ
#51793

NA ほかげ  (2023)

akció | dráma | történelmi

#51794

horror | misztikus

Rendező: Alron Phillips

Szereplők: Lj Ugarte, Girard Berry

#51797

horror

Két fiatal nővér apjuk halála után közös nyaralásra megy. Úti céljuk felé haladva eltévednek egy elhagyatott város erdejében. Hamarosan felfedezik, hogy az erdő egy szadista csoport... több»