Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

dokumentum

A magyar vadászok hatására 2021-ben már a horgászok is országos jótékonysági eseményt szerveztek. Filmünk a Pilismaróti-öbölben rendezett horgászverseny történéseit, és az OJH... több»

#51762

dokumentum

Nyugat-Afrika az utóbbi években a muszlim radikalizmus egyik fellegvárává vált. A régióban élő keresztényeknek egyre gyakrabban kell szembenézniük a gyilkos erőszakkal. Azbej... több»

Rendező: Agócs László

#51763

NA Scare B&B  (2022)

horror

Több különböző horrorr cselekményszál antalógiája, melyeket mindössze az fűz össze, hogy ugyanabban a házban játszódnak. több»

#51765

dokumentum

1918 áprilisában, amikor Európában tombolt az I. világháború, egy hevesen fertőző influenza, amelyet tévesen "spanyolnáthának" neveztek, végigsöpört a kontinenseken. Két évig... több»

#51766

dráma

Max

Fiatal lányok tűnnek el sorra egy kisvárosból a sivatagban. A rendőrség és az illetékesek nem foglalkoznak az üggyel. A családok kétségbeesetten próbálnak segítséget kérni,... több»

#51767

NA Route 10  (2022)

akció | dráma | thriller

Netflix

#51770

dokumentum

Óriáspandát ritkán látni a vadonban, filmre venni pedig szinte lehetetlen őket. A különleges műsorban egy fogságban született panda életét kísérhetjük végig az első napjaitól a... több»

Rendező: Jacky Poon

#51771

NA Ínyenc  (2022)

dráma

A kulináris és táplálkozási teljesítményt kutató intézetben egy kollektíva hatalmi harcok, művészi bosszúhadjáratok és gyomor-bélrendszeri zavarok közepette találja magát.

Szemtől szemben a grizzlykkel
#51773

dokumentum

Phil Timpany világhírű medveszakértőt a medvék környezetében töltött hosszú idő rádöbbentette, hogy ezek az állatok sokkal szociálisabbak és intelligensebbek, mint azt hisszük.... több»

Hunnovációk
#51774

dokumentum

A film az innovációs folyamat különböző állomásait mutatja be magyarországi kutatásokon, fejlesztéseken, valamint kutatóintézetekből, egyetemekből kinőtt spin-off vállalkozásokon... több»

Rendező: Kopp Krisztina

#51775

dokumentum

Különleges napokat él a tampai állatkert: eljött a pingvinfiókák kikelésének ideje, így a gondozók lélegzet-visszafojtva várják a fejleményeket. A Barry nevű hím eközben –... több»

#51777

dokumentum

A film a két éve elhunyt Yann-Fanch Kemener szuggesztív breton énekes életét mutatja be saját elbeszélt történetein keresztül. A breton nyelven megszólalt, általa is gyűjtött dalok... több»

#51780

dokumentum

Nincs más fegyver, ami annyi érzelmet kavarna fel, mint a tengeralattjáró; felfedezzük a kezdeteket a 19. század elején, a második világháborúban játszott szerepét, és... több»