Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51861

dráma | romantikus

Claire egy tehetséges tehetségkutató, aki úgy érzi, újra fellobbant a szikra közte és barátja között, akit felkeres, hogy legyen családja hotelének és kaszinójának sztárja. A... több»

#51862

NA Wolf Garden  (2023)

horror | thriller

Egy elszigetelt rejtőzködő férfit a szeretett nőről szóló látomások és a közeli erdőben élő, titokzatos lény kísértik. több»

Zaj a csendben
#51863

dokumentum | sportfilm

A magyar válogatott 2020-as éve. több»

40 éves a Győri Balett
#51865

dokumentum

„A magyar tánctörténet legendás pillanata volt, amikor 1979-ben a Magyar Állami Balettintézet végzős osztálya úgy döntött: együtt maradnak és társulatot alapítanak. Ügyüknek... több»

#51868

dokumentum

Az élet néha elég kiszámíthatatlan, és a természet gyakran kegyetlen szerető. Bár általában az alkalmazkodni képtelenek nem maradnak életben, időnként felbukkan néhány nagyon... több»

#51869

dokumentum

Mitől olyan veszélyesek a viperák, és miért kell mégis mindent megtennünk a megóvásuk érdekében? Vigyázat, a film a nyugalom megzavarására alkalmas méregfogakat is bemutat! több»

Gyermekek köztársasága
#51870

dráma

Budapest, 1945: Sztehlo Gábor, egy protestáns pap, árva gyerekeknek adott menedéket a magyar főváros romjai között; egyik nap azt javasolta, hogy alkossák meg saját demokráciájukat. több»

#51871

vígjáték

Egy dokumentumfilmes stáb követi a politikai szélhámost, Rick Klingmant, aki összefog a haverjával, Simonnal, hogy elintézzenek egy rivális kongresszusi képviselőjelöltet. több»

#51873

dokumentum

Az Attenborough csodálatos világa pazar pillanatkép az új utazásokat inspiráló időszakról. Attenborough négy káprázatos világra nyit ablakot: az óceánok, a szigetek, az ég és a... több»

#51874

dokumentum

Észak-Koreának 2006 óta súlyos szankciókkal kell szembenéznie atomfegyverkezési programja miatt. A korlátozó intézkedéseket alaposan megszenvedi az ország gazdasága, így a rezsim... több»

Akiknek nincsenek barátaik
#51876

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#51877

dokumentum

A barnaszén bányászatának jelentős szerepe volt Észak-Magyarország ipari- és társadalmi fejlődésében. Ez azonban sajnos már csak a múlt. Most Kántor-Müller Zsófi színésznő és... több»

#51878

dokumentum

Amikor a náci Németország Nyugat-Európa nagy részét elfoglalta, Hitler figyelme Anglia felé fordult. Mivel Nagy-Britannia megszállásának fontos előfeltétele volt a légtér... több»

Hunan, az Avatar másik arc
#51880

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

A kínai Hunan tartomány egyik leglátványoabb része a Zhangjiajie Nemzeti Park. Hírnevét elsősorban csodálatos fáinak és a mintegy háromezer hatalmas kőoszlopának köszönheti. Ennek... több»