Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#52961

akció

Egy férfi fáradhatatlanul kutat eltűnt lánya után, nyomozása során azonban egy nemzetközi összeesküvés kellős közepén találja magát. több»

#52962

NA Monster  (2021)

akció | horror

Tudósok és immunis katonák egy csoportjának el kell vinnie egy ismeretlen megbízót egyik városból a másikba a posztapokaliptikus világban, de útközben gondoskodniuk kell a fertőzés... több»

#52966

NA Liz  (2024)

dráma | krimi | romantikus

#52967

családi

A szentmisét celebrálja Csepregi Róbert plébániai kormányzó. több»

#52969

vígjáték

Sofia egy fiatal francia tanárnő, akit diákjai állandóan cikiznek. Abban a hitben, hogy végre megkapja az áthelyezését, búcsúzni kezd mindenkitől, ugyanakkor egy olyan bosszút forral,... több»

#52972

Bakiparádé Pajkaszegen Werk anyagokkal színesített pergő bakiparádé. Az egyes évadok legviccesebb rontásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait idézzük vissza az... több»

Joe Exotic − mielőtt király lett
#52974

dokumentum

Korábban nem sugárzott interjúk, pszichológusok és nyomozók segítségével érthetjük meg, hogyan vezetett Joe Exotic nehéz múltja számos rossz döntés meghozatalához. több»

#52977

NA A bárka  (2021)

dokumentum

Ma Magyarországon tizenötezer gyermek él nevelőszülőknél. Ennél sokkal többen vannak, akik a mélyszegénység miatt társadalmunk perifériájára szorultak. Hogyan lehet esélye egy... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#52980

dokumentum

Dokumentumfilm a vígjátéksorozatról, amely két modern fekete nő barátságát, valamint kellemetlen élményeit, örömeit és bánatait követi nyomon. Issa Rae, akit a sorozatban játszott... több»