Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
Madagaszkár: Afrika Galapagosa
#52962

dokumentum

A hőség és por országa. Madagaszkár a szélsőségek szigete: keleti részét zivatarok áztatta esőerdő borítja, nyugati és déli része szinte sivatag. Ismerje meg a Verreaux-szifakát,... több»

#52963

dokumentum

Európa utolsó nagy vizes területe a Száva árterülete Horvátországban. E árterület visszatartó tározóként működik: több mint 600 négyzetkilométer minden évben elárasztódik -... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#52965

dokumentum

Jim Denevan, az úttörő művész portréja, aki feltalált egy újfajta étkezési módszert. több»

Rendező: Patrick Trefz

Szabadság és szerelem Partiumban
#52969

dokumentum

Hihetetlen, hogy Petőfi Sándor üstökös sorsába milyen sok szenvedés, küzdelem, kitartás és dac, boldogság és szabadság utáni vágy, gyűlölet és szeretet szorult. Miért Partium... több»

Noddy, a mesterdetektív – A nem mindennapi kincs, nem mindennapi esete
#52971

animáció

Hepcia, a kalózlány is részt vesz a Nemmindennapi kincs keresésébe, ami felbőszíti Samut, a kalózt. Míg Samu egy régi térképpel vág neki a feladatnak, addig Hepciának egy modern,... több»

#52973

dokumentum

A hosszú vörös hajú kilencéves kislány, Ofri a gezeri kibucban él, aminek a neve is "répát" jelent. Ofri tudja, hogy egyre ritkább vörös hajú van a környezetében ezért... több»

#52975

NA Virginity  (2022)

dráma

A "Fiú" felnő, és megkérdőjelezi, hogy mit jelent férfivá válni. Egyrészt alig várja, hogy maga mögött hagyja traumatikus gyermekkorát, másrészt egy távoli faluban nő fel, ahol... több»

#52977

dokumentum

David Farrier újságíró egy macska-egér játékba keveredik egy titokzatos személlyel. Mélyebbre ásva magát bírósági ügyek, királyi vérvonalak és tönkrement életek nyomára bukkan... több»

Rendező: David Farrier