Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53101

horror

Miután egy sérült fiatal nő menedéket keres félreeső otthonában, egy zord remetének meg kell küzdenie egy vérszomjas szektával és egy telhetetlen varázslónővel, hogy mindkettőjük... több»

#53103

NA Fanmi  (2021)

dráma | rövidfilm

Martine képtelen túltenni magát egy szakításon, emiatt pedig azt sem veszi észre, hogy az édesanyja miért látogatta őt meg Montreálban. több»

#53104

NA Kakem Azane  (2022)

családi | romantikus | vígjáték

Természet világa – Pingvin postahivatal
#53105

dokumentum

Az Antarktisz legnépszerűbb turistalátványossága egy kis brit postahivatal, ami az Antarktiszi-félszigeten, Port Lockroy-nál található. A nem mindennapi posta dolgozói minden évben pár... több»

Gyimesi mulatságok a kosteleki Szellő Néptáncegyüttessel a Zerkula zenekarral, gyimesi hagyományőrző
#53108

dokumentum

Tartsanak velünk egy vidám, hangulatos óév búcsúztatásra először a Hagyományok Háza színpadára, majd fel a Gyimesi hegyekbe Sára Ferenc koreográfus, néptánc- és népzenekutató... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#53117

dokumentum

Három gyökeresen eltérő közösség középiskolás diákjainak életébe merülünk bele, akik egy musical színpadra állítása közben megküzdenek a főiskola körüli nyomással és... több»

#53118

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Hátborzongató mélység. Meredek törések. Hatalmas vízfelület, végeláthatatlan kékség, ami a pontyvadászok számára hatalmas óriásokat rejt. Egyetlen célunk Bukó, a 30 kg feletti... több»

Harisnyás Pippi – Pippi az Északi-sarkon
#53119

animáció

Harisnyás Pippi újabb kalandokba keveredik. Barátaival és édesapjával hajóútra kelnek az Északi-sarkra. Meglepve tapasztalják, hogy az eszkimók lakta falu teljesen kihalt, ezért... több»

Pecz Samu, az építész
#53120

dokumentum

A műsor önéletrajza alapján bemutatja Pecz Samu hat alkotását: a Fasori Evangélikus Gimnáziumot és Templomot, a Nagy Ignác utcai unitárius és a Szilágyi Dezső téren lévő... több»