Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Akiknek nincsenek barátaik
#53122

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Hunnovációk
#53124

dokumentum

A film az innovációs folyamat különböző állomásait mutatja be magyarországi kutatásokon, fejlesztéseken, valamint kutatóintézetekből, egyetemekből kinőtt spin-off vállalkozásokon... több»

Rendező: Kopp Krisztina

#53125

dokumentum

2018. augusztus 20-a egy csendes, borús nap volt Svédország fővárosában, Stockholmban. A város központjában található az 1897-ben épült svéd parlament impozáns, neobarokk épülete.... több»

#53126

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

#53129

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Ausztrália a Föld legszárazabb lakott kontinense. Állatvilága hosszú és lenyűgöző túléléstörténettel rendelkezik. Amint a 2019-es tragikus bozóttűzek sora megmutatta, az... több»

#53130

NA Nezouh  (2022)

dráma | háborús

Mutaz még akkor sem hajlandó a bizonytalan menekültéletet választani feleségével, Halával, és lányával, Zeinával, amikor Damaszkuszra bombák hullanak. Dönteniük kell, hogy mennek... több»

#53131

akció | animáció | dráma

Netflix (2024.06.06.)

Ez a végső leszámolás. A „Baki Hanma” és a „Kengan Ashura” legkeményebb harcosai csapnak össze ebben a példátlan, kemény harcművészeti crossoverben. több»

A második családunk
#53132

dokumentum

A váci Hit és Fény közösség bakonykoppányi tábora. A bakonykoppányi plébánián már vagy tizenöt éve nincs pap, a váci Hit és Fény közösség mégis itt szervezi azt a hatnapos... több»

Rendező: Pápai Gergely

#53133

dokumentum

A dokumentumfilm öt apáca mindennapjait mutatja be, akik a szigorú vallásos élet mellett igyekeznek megélni a mindennapok örömeit. több»

Rendező: Gazsó Orsolya

Kicsoda Ön, Bujtor István?
#53135

dokumentum

Bujtor Istvánt, a kitűnő magyar színészt, rendezőt, producert mutatja be a rövid ismeretterjesztő alkotás filmszerepein és rendezésein keresztül. több»

Cápák inváziója
#53136

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

#53137

dráma | romantikus

A közeljövő: egy házaspár gyakorolja a New York-i menekülési tervet egy nukleáris támadás esetére. A biztonságba menekülésük egy még kevésbé biztonságos helyre vezet. Amikor a... több»

Lenyűgőző otthonok
#53139

dokumentum

Dermot Bannon, Írország legismertebb építésze megmutatja nekünk a világ legelképesztőbb otthonait. Az epizódok főszereplői néha maguk az otthonok, néha pedig a mögöttük álló... több»