Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Észbontó szerelem
#53101

családi | romantikus

Mackenzie Sullivan a nehezebb módszerrel tanulja meg, hogy a barátok és a család támogatása sokkal többet jelent, mint azt valaha képzelte volna. több»

#53105

NA Bosé  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

Miguel Bosé spanyol énekes és dalszerző lenyűgöző, több évtizedes karrierjét követhetjük nyomon a sorozatban. több»

#53106

Sylvia ambiciózus üzletasszony, egy sikeres ékszeripari cég tulajdonosa. Furcsa dolgok kezdenek azonban történni vele, amikor csatlakozik egy női vállalkozókat tömörítő titkos... több»

#53110

musical

Verdi a Shakespeare művek rajongójaként különös érzékenységgel nyúlt a Macbeth című tragédiához, Francesco Maria Piavé librettójával operája méltán kapott helyet a... több»

#53115

dráma | horror

Egy férfit rémálomszerű látomások gyötörnek, miután a Catskill-erdőben kempingezés közben fejsérülést szenved. több»

#53116

családi

A világ minden tájáról érkező csapatok versenyeznek a "Best in Snow" címért, a hótömbök Pixar, Marvel, Walt Disney Animation, Walt Disney Studios és The Muppets Studios által... több»

#53118

NA Sib-gae-wol  (2020)

dráma | vígjáték

Holiday Hideaway
#53119

Carly Stewart az ünnepek megünneplésének királynője, de egy fagyöngyös tévedés miatt elrejtőzik egy időre, hogy megtanulja a család, a megbocsátás és a szerelemért való küzdelem... több»

Isteni egyensúly – Beszélgetés Kocsis Zoltánnal
#53120

dokumentum

Portréfilm a kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zongoraművészről, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatójáról, Kocsis Zoltánról, aki szívműtétjéből való... több»