Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53182

NA Hana  (2025)

dráma

#53183

dráma | sci-fi

Egy disztópikus jövőben játszódó film, ahol Észak-Amerikában mindenkit vonalkód segítségével követnek, aki nem fehér, heteroszexuális és keresztény. több»

Lorraine Pascale: Derült égből karácsony
#53184

dokumentum

Lorraine Pascale különleges és ízletes lakomával készül a családi karácsonyi vacsorára: meglepő és ehető ajándékokkal és egy lenyűgöző, téli tájat idéző csodatortával.... több»

Szereplők: Lorraine Pascale

#53185

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A trianoni békeszerződés kapcsán történészek értekeznek gyakorta arról, hogy politikailag a nagy Trianoni Palotában hozott döntés milyen hatással van Magyarország további sorsára.... több»

Rendező: Horváth Tamás

Szereplők: Blaskó Péter, Kubik Anna

Páviánharc
#53186

dokumentum

Az Etióp-magasföldön véres hatalmi harc van kialakulóban: eddig Braveheart ült a helyi dzseládapávián-klán trónján, de most Turk, egy fiatal jókötésű hím csapatot szervezett, hogy... több»

#53187

dokumentum

Giovanni Parisi, olasz bokszoló élettörténete.

#53188

NA IBCC, 2017  (2017)

sportfilm

Nemzetközi Balatoni pontyfogó verseny összefoglaló. Hihetetlen fogási eredmények, izgalmas verseny és egyben IBCC történelmének legeredményesebb versenye. több»

#53190

dokumentum

Megdöbbentő orvosi megfigyelések Kennedy sebeiről: hét orvos, akik a Parkland kórház sürgősségi osztályán dolgoztak, újra összeülnek, hogy megvitassák azt a napot, amelyet egyikük... több»

Rendező: Barbara Shearer

#53191

dokumentum

2012. szeptemberében csodálatos természeti jelenséget lehetett megfigyelni a Duna mentén, a Dunavirág rajzást, amire a vízszennyezés miatt évtizedek óta nem volt példa Közép-Európa... több»

Meditáció alkonyatkor
#53193

animáció

Az ember állandóan valamilyen cselekvéssel foglalja el magát. Valóban ez a cselekvés az, ami meghatározza az életünket? Vajon mi más lehet még fontos számunkra? A filmben egy macska... több»

cím nélküli Frankenstein-film
#53194

dráma | horror | romantikus | sci-fi

Az 1930-as évek Chicagójában Frankenstein megkéri Dr. Euphroniust, hogy segítsen megalkotni a társát. Menyasszonyként adnak életet egy meggyilkolt nőnek, ami románcot, rendőrségi... több»

#53197

dráma

Filmio

Az ősi legenda szerint Sába királynője az Igazságot és a Bölcsességet kereste, és amikor hallott Salamon éleslátásáról, Jeruzsálembe utazott, hogy próbára tegye a király... több»

Subterfuge
#53198

NA Subterfuge  (2023)

sci-fi | thriller