Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53203

romantikus

A karácsonyi események és a szülei meglepetésszerű látogatása miatt túlterhelt Dani egy ügyvédnő segítségét kéri. A színlelt randevú tökéletes megoldás, amíg valódi... több»

Witchwood
#53205

NA Witchwood  (2022)

dráma | thriller | western

A nagy sikerű Witchwood videójáték-széria első filmadaptációja.

#53208

akció | fantasy | sci-fi

Egy kutatócsoport a Bermuda-háromszögnél felfedezi Atlantisz elveszett városát, ám rövidesen azzal kénytelenek szembesülni, hogy az ott élők világuralomra törnek.

#53209

dráma

Egy tigris pusztítást végez egy indiai faluban. A halálesetek egyre gyakoribbak, de a tigrisek védettek. Mivel a gazdák nem vadászhatnak rájuk, kártérítést követelnek a kormánytól,... több»

#53210

NA The Bones  (2024)

dokumentum

Bolor Minjin paleontológus, az első tudós, aki valaha is visszaszerezte a Mongóliából ellopott kövületeket, beutazza hazáját, és a mongolok következő generációját képezi ki a... több»

Rendező: Jeremy Xido

#53211

dráma

Egy megfáradt ingatlankereskedő úgy dönt, hogy mindent maga mögött hagy, hogy Dolly Parton imitátor lehessen. több»

#53213

animáció | sci-fi

#53214

dráma

Amikor egy kétes szándékú álarcos férfi elrabol egy drogfüggő punkénekest, az rendőrségi nyomozást és médiacirkuszt indít el. több»

#53216

dráma | vígjáték

Alli Blakeman, egy írónő története, aki szórakoztató műsorokat ír és rádöbben, hogy a mozi varázsa nem csak a vásznon történik, miután felfedezi egy klasszikus karácsonyi... több»

#53217

NA Toto  (2024)

animáció | musical

Az Óz, a nagy varázsló története Dorothy hűséges társának szemszögéből. több»

Rendező: Alex Timbers

À l'ombre des filles
#53219

dráma

Luc, a hatalmas elismerésnek örvendő énekesnő hajlandó énekórákat adni egy női börtönben. Hamarosan azonban meg kell küzdenie néhány temperamentumos elítélt különcködésével is.