Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53242

dokumentum

A Húsvét-sziget bolygónk egyik legelszigeteltebb helye, de lakói figyelemre méltó örökséget hagytak ránk. A szigeten több mint 900 moai, átlagosan 3-5 méter magas óriás szobor,... több»

#53244

NA Grimes  (2022)

horror

Rendező: Brent Garrett

#53246

dokumentum

Az Északi-sarkra elsőként egy amatőr felfedezőkből álló csapat jutott el 1967-ben. A legendás és egyedülálló vállalkozásukat pedig rögzíteték - filmen és hangos napló... több»

#53247

dokumentum | rövidfilm

Csaba látássérült, és mint oly sokan a mai világban, online randi alkalmazások segítségével próbálja megtalálni az igazit. De vajon hogy boldogul egy világban, ahol a képek és a... több»

Rendező: Danial Shah

#53248

dokumentum

A dokumemtum ritkán látott archív felvételeken és a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel a királynő szavainak hatását: a világ vezetőivel való... több»

Rendező: Stuart Strickson

Szereplők: Hugo Vickers, Roya Nikkhah

#53249

NA Blueback  (2022)

családi | dráma

Abby búvárkodás közben összebarátkozik egy csodálatos vadkék sügérrel. Amikor Abby rájön, hogy a halat veszély fenyegeti, aktivista anyukájától, Dorától merít ihletet, és... több»

#53251

dráma | vígjáték

Nick Hornby és Stephen Frears nagy sikerű sorozatának második évadja, amelyben egy másik pár, Ellen és Scott cívódásait és kapcsolatának nüanszait figyelhetjük meg, ahogy a... több»

Rendező: Stephen Frears

#53252

animáció

Anya és apa táborozni viszi az erdőbe Lolát, Lucie-t, Hugót és Victort. Amikor a felnőttek vizet keresve eltévednek az erdőben, Lolának kell megnyugtatnia társait, hogy minden rendben... több»

#53253

dokumentum

Gyakran előfordul a fiatalok körében, hogy tudva, -vagy tudtunkon kívül-, drogot fogyasztanak. Az ismeretterjesztő film szakemberek segítségével járja körül, hogy milyen tünetekkel,... több»

#53254

NA Wild Life  (2023)

dokumentum

Kris és Doug Tompkins természetvédők elsöprő portréja, amely a Föld egyik utolsó igazán vad helyének megőrzéséért folytatott harcuk krónikája.

Hunnovációk
#53255

dokumentum

A film az innovációs folyamat különböző állomásait mutatja be magyarországi kutatásokon, fejlesztéseken, valamint kutatóintézetekből, egyetemekből kinőtt spin-off vállalkozásokon... több»

Rendező: Kopp Krisztina

Az igazság a gyorskajákról
#53256

dokumentum

Világszerte több millió adag elvitelre készült ételt fogyasztunk hetente. Az ételszállítási alkalmazások robbanásszerű megjelenésével pedig egyre kevésbé főzünk otthon. Ez a... több»

#53257

NA Northspur  (2022)

akció | dráma | thriller

Életút Krisztus követségében
#53258

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

#53259

fantasy

A tizenéves Ada a titokzatos Kleks Akadémián köt ki, ahol a tündérmesék világába léphet át, és a képzelet határait is elérheti. Emellett felfedezi a módját annak is, hogy... több»

Rejtélyek professzora – Halálos múlt
#53260

krimi

Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A... több»