Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Van-e erre engedély?
#53224

dokumentum

Modernizmus és avantgarde az Európai Iskolától a balatonboglári Kápolna-tárlatokig A durva hatalmi önkénnyel bezárt és felszámolt balatonboglári Kápolna mint „alternatív... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

#53225

NA Leo 2  (2025)

animáció | családi | vígjáték

Úgy tűnik, hogy hősünkre, a matuzsálemnek számító Leóra újabb kalandok várnak, hiszen történetünk még konrántsem ért évéget 2023-ban megjelent első résszel. több»

#53226

dráma

Hanna Brooks története, aki új lány a városban, és a helyét keresi. Az iskola még mindig nem épült fel teljesen egy diák túladagolásának esetét követően. Hanna számára az... több»

#53227

akció | animáció | kaland

Az 1980-as évek Hollywoodjában a harcművészetekkel küzdő Johnny Cage eltűnt színésztársa után kutat a vérszomjas harcosokkal teli Los Angelesben. több»

#53229

vígjáték

A film története két tanárt követ, akik megpróbálják létrehozni Párizs első külvárosi "zöld iskoláját", hogy visszaszorítsák a közeli új kollégium konkurenciáját. több»

#53232

horror | misztikus

Egy csoport nyomozó a Carmichael-kastélyban száll meg, ahol a nyolcvanas években a Carmichael család szörnyű és megoldatlan gyilkosságai történtek. Négy éjszaka után a csoportról... több»

Huszka Jenő: Mária főhadnagy a színfalak mögött
#53233

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-as bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik,... több»

#53236

NA There There  (2022)

Egy szerelmes kételkedése a reggel hideg fényében zavaros intim kapcsolatok láncolathoz vezet. Tanácsadók, bomlasztók, béketeremtők és tűzgyújtók: mindenki egy kis hitet szeretne... több»

#53239

romantikus | vígjáték

A legjobb barátnők, Naomi és Liz hazatérnek az ünnepekre, és egyúttal szerelmi háromszögbe keverednek, amikor mindketten újra kapcsolatba kerülnek középiskolai szerelmükkel, Chris... több»