Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53262

dráma | misztikus

#53263

dráma | thriller

Egy fiatal nő rájön, hogy a barátja lefekszik az unokatestvérével, Helennel, és egy vacsorapartin szembesíti őket, de amikor Helen meghal, hirtelen mindenki gyanús lesz. több»

#53266

dráma

Egy autista fiú karácsony este világrekordot próbál dönteni, és eközben egyesíti családját és közösségét. A filmet valós események ihlették. több»

Jimmy kétféle karácsonyi vacsorája
#53267

dokumentum

Jimmy Doherty megkíséreli kideríteni, milyen története van a karácsonyi ünnepi fogásoknak, és azt, hogy miként alakult át a tömegtermelés korszakában. Jimmy több hónapot szánt... több»

Rendező: Sam Keay

Szereplők: Jimmy Doherty

#53269

dokumentum

Tirolban, 2500 m magas hegyláncok között fekszik Innsbruck városa. Délen a Tux és a Stubai Alpok trónol a város felett. Északon a Karwendel hegység északi lánca határolja a völgyet.... több»

Rendező: Kurt Mündl

A krokodilkirály
#53270

dokumentum

Brutus, a hatalmas bordás krokodil sok mindenen átment öt évtizedes életútja során. A tojásból való kikelése után sikeresen kikerülte a ragadozók és a rivális krokodilok... több»

Rendező: Nicholas Roosen

#53272

NA Bila Burba  (2023)

dokumentum

A gyarmatosítás számos közép- és dél-amerikai kultúrát kiirtott, de a Gunadule-t, a Panama északi részén élő őslakosokat nem. 1925-ben sikeresen ellenálltak kultúrájuk panamai... több»

Rendező: Duiren Wagua

A gyilkosság nagyasszonya
#53273

dokumentum

Amikor egy fiatal édesanyát holtan találnak a síneken, az ohiói Findlay kisvárosának lakói nem értik, ki vehette el egy ilyen kedves nő életét. több»

Csodálattal és hálával – Szent-Györgyi Albert
#53274

dokumentum

Szent-Györgyi Albert 1893-ban született Budapesten. Az 1930-as évek elején nemzetközi hírnévre tett szert, miután rájött arra, hogy a „hexuronsav és a C-vitamin azonosak”. Úttörő... több»

#53275

dráma | életrajzi | romantikus

A feszültség a tetőfokára hág, amikor egy zsidő nő és egy bandavezér szerelmesek lesznek, és együtt harcolnak a rasszizmus ellen, amit az 1992-es Los Angelesi lázadások váltottak ki. több»

#53278

NA A hasonmás  (2016)

családi | kaland | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Ifan egész nap csak a számítógéppel játszik, chipset eszik, a szülei hiába próbálnak más programokat, egészséges ételeket kínálni neki. Durva viselkedést, válaszokat kapnak a... több»

Miracle in Bethlehem, PA
#53280

romantikus

Éppen karácsony előtt Mary Ann örökbe fogad egy kislányt, akit egyedül nevel fel. Ő és a csecsemő a rossz időjárás miatt a karácsonyt a PA állambeli Betlehemben töltik. Egyetlen... több»