Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53281

kaland | sci-fi

Egy fiatal baráti társaság a Dél-Kalifornia külvárosában zajló szokatlan és paranormális események után kezd kutatni. Az általuk feltárt igazságok a kormány legmélyebb szintjein... több»

Boneyard
#53282

NA Boneyard  (2024)

akció | thriller

Petrovick FBI-ügynök kapja a feladatot, hogy vezesse a nyomozást a hírhedt gyilkosságokért felelős elkövető után. A kezdeményezés Carter rendőrfőnöktől ered, aki tizenegy nő... több»

#53283

dokumentum

Ág Tibor a trianoni országcsonkítás utáni felvidéki magyar közösség egyik legnagyobb hatású egyénisége volt. Nevéhez fűződik a kórusmozgalom megszervezése, amely az új viszonyok... több»

#53284

NA Craving  (2023)

horror | krimi | thriller

Otthon, távol a hazától
#53285

dokumentum

Azt mondják, mindenki akkora életfeladatot kap, amekkorával képes megbirkózni. Kovács Lőrinc, református lelkipásztor nem félt attól, hogy túl nagy terhet vesz a vállára, amikor 15... több»

Rendező: Vladucz Zoltán

#53286

NA No No Girl  (2022)

dráma | misztikus | vígjáték

A tánc nyelvén beszélünk
#53288

dokumentum

A Nemzeti Táncszínház fennállásának 20 évét dolgozza fel ez az 50 perces dokumentumfilm, melynek bemutatására az intézmény jubileuma szolgáltatott alkalmat. több»

#53290

NA BAMSE  (2022)

dráma

A meleg mosoly és a nyakkendős nadrág mögött egy férfi élethosszig tartó, elismerést és szerelmet kereső története húzódik meg. Flemming Bamse Jørgensen az egyetlen a 12 testvér... több»

#53293

dokumentum

Egy csapatnyi paleontológus Alaszka legtávolabbi, legbarátságtalanabb régiójába utazik, hogy felderítsék azt a tetemes mennyiségű dinoszauruszmaradványt, amelyet itt fedeztek fel.  több»

#53294

dokumentum

Egy régészcsoport búvárruhát ölt, hogy átvizsgálja egy, a Nílus partján álló piramis vízzel elöntött járatait. Abban reménykednek, hogy a sírkamra feltárása közelebb viheti... több»

Univerzum - A kuglóf - A kalácsok királya
#53295

dokumentum

Hagyományos és modern kuglófreceptek dédanyáink, nagyanyáink receptjei nyomán. A minőségi kuglóf titka a hozzávalókban rejlik. Kell hozzá liszt, tejföl, tojás, vaj, cukor, kakaó,... több»

#53296

fantasy

Paul Carpenter gyakornok egy titokzatos londoni cégnél, amelynek szokatlan munkaadói vannak, köztük egy vezérigazgató, aki az ősi mágikus világot modern vállalati gyakorlatokkal akarja... több»

Egy ezidáig kevésbé ismert bronzkori kultúra: Baktria Margiana
#53298

dokumentum

A dokumentumfilm a bronzkorba kalauzol el minket a Bakria-Margiana Régészeti Komplexum tárgyi anyagának vezetésével, amely egy kevésbé ismert kultúrát mutat be. több»

Rendező: Attila Juhasz

#53299

dokumentum

A georgiai Critter Fixers állatklinikán egymásnak adják a kilincset a gazdik, és nem véletlenül: Dr. Hodges és Dr. Ferguson a pitbulltól a csüngőhasú sertésig minden rendű és rangú... több»

#53300

dokumentum

1986 május elsején az egész szocialista tábor látszólag önfeledten ünnepelt, de az akkori politikai vezetők vállára elviselhetetlen súlyként nehezedett az öt nappal azelőtt... több»