Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Zero
#53301

NA Zero  (2022)

akció

Két amerikai Los Angelesből New Yorkba repül, ám egyik-másik pillanatban Dakarban ébrednek. A mellkasukra valaki bombát erősített, és csupán 10 órájuk maradt, hogy kiderítsék, mi is... több»

12 Desperate Hours
#53303

dráma

A történet középpontjában Val áll, akit Denny a gyermekeivel együtt túszul ejt, amikor az aznap elkövetett gyilkosság után erőszakkal behatol a házába. több»

#53305

dokumentum

Emlékek Pilinszky János életéről és a korról, amelyben élt A filmsorozat harmadik részében ellátogatunk Pilinszky János egykori lakóhelyeire, és számba vesszük a könyveket,... több»

Rendező: Mispál Attila

#53306

NA The Park  (2023)

akció | dráma | thriller

#53307

dokumentum

A 80. születésnapját ünneplő Miller Lajos operaénekes, a Nemzet Művésze 40 éves pályáján a nemzetközi és a magyar operairodalom kiemelkedő műveinek baritonalakjait szólaltatta meg... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#53308

NA Houria  (2022)

Egy fiatal nő, aki szenvedélyesen szeret balett-táncolni, egy traumát él át, majd találkozik más nőkkel, akik hasonló helyzeteket éltek át, és kreatív módot találnak arra, hogy... több»

Ezt a kezemből többé ki nem adom - Portréfilm Szecsődi Ferenc hegedőművészről - MMA portré
#53309

dokumentum | életrajzi

„Engem azért küldött a Jóisten a földre, hogy az embereknek boldogságot adjak" – vallja Szecsődi Ferenc hegedűművész a portréfilmben, amelyben pályatársai mellett egykori... több»

Rendező: Kroó András

#53312

dokumentum

Azzal, hogy a náci Németország 1945. május 8-án leteszi a fegyvert a szövetségesek előtt, csak Európában ér véget a 2. világháború. A csendes-óceáni térségbe nem hogy nem tér... több»

#53313

romantikus | vígjáték

Jacques elvált, és egy kis borászatot vezet, amely a csőd szélén áll. Hortense, aki elhatározza, hogy nem akarja egyedülállóként leélni az életét, elhatározza, hogy részt vesz egy... több»

#53314

dokumentum

Az Air Force One különgép a világesemények élvonalába repíti az Egyesült Államok elnökét. A dokumentumfilm feltérképezi az elnöki gép történtét és bemutatja mindazokat, akik e... több»

#53315

családi | romantikus | vígjáték

Married by Mistake
#53316

romantikus | vígjáték

Miután elvesztette álmai állását, Riley leissza magát Nate-tel, és másnap reggel már házasok. Elfogadva Nate lánykérését, Tennessee-be utaznak, hogy megmentsék a férfi családi... több»

#53317

dokumentum

A közismert séf, Donal Skehan most családtagjainak készít különféle finomságokat az adott helyzethez igazodva: gyorsan elkészíthető ételek a hétköznapokra, villásreggeli a... több»

#53318

NA Petropolis  (2022)

dráma | sci-fi | thriller

#53319

dokumentum

A Hindenburg nevű Zeppelin-léghajó kigyulladása és megsemmisülése a 20. század egyik ikonikus katasztrófája. A tragédia pontos okaival kapcsolatban eddig voltak még kérdőjelek, ám... több»

Rendező: Kirk Wolfinger