Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53301

dokumentum | zenés

Az 1990-es évek pszichedelikus rockzenekarai, mint az Olivia Tremor Control, a Neutral Milk Hotel és a The Apples in Stereo, az Elephant 6 kollektíva alapító csoportjai, valamint számos más... több»

#53302

dokumentum

Max

Minden nyáron hivatásos Télapók, Télanyók és manók hada érkezik egy New Hampshire-i erdei kempingbe, hogy megtanulják a szakma fortélyait. De ez az év más. több»

Rendező: Nick Sweeney

#53303

dráma | háborús

A film két testvér, Maciek és Andrzej történetét meséli el. Apjuk halála és szeretett Bronkája elvesztése után Andrzej elhagyja a családi házat. Útközben találkozik egy titokzatos... több»

#53305

NA 7000 Miles  (2023)

családi | dráma

Jo, egy szenvedélyes pilóta történetét követjük, aki nagymamája titokzatos örökségéből merít ihletet, és el kell döntenie, mi fontosabb: a szerettei ártatlanságának védelme,... több»

#53306

dráma

Két egypetéjű siketnéma ikertestvér felfedezi, hogy genetikai betegségben szenvednek, amely fokozatosan és visszafordíthatatlanul megvakítja őket. több»

The 12 Days of Christmas Eve
#53308

vígjáték

Amikor Brian Conway, a sikeres üzletember karácsony este autóbalesetet szenved, a Mikulás tizenkét esélyt ad neki, hogy újrakezdje a napot, és helyrehozza az életében lévő... több»

#53309

dokumentum

Kölnben, a német metropoliszban meglepően sok állatfaj talál otthonra. Az emberkéz alkotta terepen megtalálják a maguk szikláit és odúit, ahová behúzódhatnak, és ahol nevelhetik... több»

Fülöp herceg - Szolgálatban egy életen át
#53310

dokumentum | történelmi

Fülöp herceget kissé nyers modoráról és csípős humorérzékéről ismerték leginkább. Hűségesen szolgálta és támogatta feleségét, II. Erzsébet királynőt. Házasságuk a... több»

Rendező: Jordan Hill

#53311

dokumentum

Dr. Johan Gustafson és Dr. Mariel Familiar López cápabiológusok a Weipában halászoktól lopkodó bikacápákról szóló jelentéseknek járnak utána. Vajon ez a szándékos és drasztikus... több»

#53312

dráma | zenés

Irma balerina, és kiemelkedően tehetséges barátnője, Olga a szeme előtt válik az anorexia, az alkohol és a drogok áldozatává. Barátságuk átértékelődik, és rájön, hogy meg kell... több»

#53313

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#53314

dokumentum

A Málta macskái egy családbarát PBS dokumentumfilm, amely hangot ad a sziget kóbor macskáinak, miközben a karizmatikus helyi etetőkkel, művészekkel és önkéntesekkel készített... több»

Rendező: Sarah Jayne

#53316

dokumentum

Netflix

Milyen érzés lehet víz nélkül élni? Peru burjánzó fővárosában, Limában ez a mindennapi valóság 1,5 millió gyermek és felnőtt számára, akik akár egy heti fizetésüket is... több»

Rendező: Sam Kingsley, Henry Richards

Szereplők: Sam Kingsley

#53317

Egy férfi két év után kiszabadul a börtönből, azonban a kisstílű csaló öccse folyamatosan bajt kever, ami újabb nehézségekhez vezet.

#53319

dokumentum | vígjáték

Notaro abszurditásokkal szembesül, a hallucinációs szövegektől kezdve egy szürreális hollywoodi találkozóig. Élete táptalajt ad a standup-számokhoz, beleértve egy késő esti... több»

Rendező: Stephanie Allynne

Szereplők: Tig Notaro